România se pregătește pentru Eurovision! Delegația noastră, gata de concurs

#Eurovision

Deja începem să ne apropiem de seminifinalele de la Eurovision 2023, unde țara noastră va fi reprezentată de către Theodor Andrei și piesa sa, „D.G.T. (Off and on)”. Publicul din România îl va putea susține pe acesta de pe data de 11 mai, când concurentul nostru va cânta în cea de-a doua semifinală. 

Theodor Andrei va începe repetițiile pe 1 mai, la Liverpool
Theodor Andrei va începe repetițiile pe 1 mai, la Liverpool

Delegația țării noastre va pleca, spre Anglia, de pe data de 29 aprilie, când vor merge cu avionul spre Liverpool, unde are loc ediția din acest an a Eurovision. Pe data de 1 mai, Theodor Andrei va avea prima repetiție pe Liverpool Arena, unde vor avea loc atât semifinalele, cât și finala Eurovision. Deși ediția trecută a fost câștigată de către formația Kalush, din Ucraina, spectacolul din acest an este ținut în Marea Britania, din cauza războiului.

Pregătindu-se de plecare spre Liverpool, Theodor Andrei, declară că este pregătit să reprezinte România la Eurovision și că este optimist în privința șanselor sale. El a mai declarat că a avut parte deja de nenumărate repetiții în țară, nu numai pentru a se pregăti muzical, dar a trebuit să realizeze și diverse interviuri și înregistrări video. Theodor Andrei a mulțumit românilor pentru susținerea acordată. Semifinalele și finala concursului Eurovision va fi transmisă de către TVR 1. Semifinalele sunt programate pe 9 și 11 mai, în timp ce marea finală va avea loc pe data de 13 mai.

Theodor Andrei a câștigat mai multe premii muzicale

Reprezentantul țării noastre are deja o experiență de invidiat pe scenă, fiind un artist care a reușit să câștige premii impresionante, de-a lungul carierei sale. El a compus deja 100 de melodii și a câștigat Premiul Myosotis, cât și alte 2 trofee de-a lungul anului 2022, iar experiența și energia sa îi aduc șanse considerabile și la Eurovision. După ce Theodor Andrei și echipa sa vor ajunge la Liverpool, el va începe repetițiile de pe 1 mai, dar va avea și interviuri și întâlniri cu fanii.

Artistul a avut în această lună un turneu de promovare, în cadrul căruia a susținut concerte în Londra și Amsterdam, unde fanii l-au primit cu căldură. El a câștigat selecția din țara noastră în februarie, în urma votului oferit de public.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net