Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, dezvăluiri savuroase: „Mi s-a spus că fac muzică pentru babalâci”. Cum a ajuns să fie artist

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Theodor Andrei a ieșit câștigător în finala Selecției Naționale Eurovision și este gata să dea tot ce are mai bun pe scena din Liverpool. În exclusivitate pentru Click!, puștiul-minune de numai 18 ani a vorbit despre mesajul piesei sale, despre cum a ajuns artist dar și despre așteptările pe care le are. 

În exclusivitate pentru Click!, Theodor Andrei, puștiul de numai 18 ani care va reprezenta România la Eurovision, a acordat un interviu în cadrul căruia ne-a povestit tot ce ține de curiozitatea oamenilor care încă nu știu cine este. Vă spunem noi: un copil cu ambiție care vrea să demonstreze că muzica încă are valoare în țara noastră și că încă putem face performanță. 

Theodor Andrei: „M-am ocupat de tot”

Ambițios până peste cap, Theodor Andrei ne-a povestit că el este omul perfecționist, care-și dorește ca totul să iasă bine, indiferent de circumstanțe. Întrebat de reporterii Click! dacă se gândea, măcar, că va câștiga, reprezentantul României la Eurovision a declarat că a simțit acest lucru, mai ales că s-a ocupat de tot ce a ținut de imaginea de pe scenă, de la machiaj, la costumații, până la momentul în sine. 

„Păi da, o parte din mine îmi spunea că o să câștig. Am pregătit foarte intens momentul și m-am ocupat de tot, haine, machiajul fetelor. Mă așteptam cumva să se întâmple ceva bine. Da, au fost momente în care m-am gândit că unii au zis că nu este piesă de Eurovision.

Am pierdut de atâtea ori, încât nu știu să mă bucur atunci când câștig. De la 15 ani, nu am avut 2 săptămâni legate în care să nu fiu pe scenă. Eu mă hrănesc cu chestia asta, încât de multe ori nici nu iau în calcul părerile negative. Mă gândesc retrospectiv dacă sunt sau nu de acord cu ele, dar eu cred foarte tare în ideea că dacă voi reuși să am libertatea aceasta, eu voi reuși foarte mult să-mi duc la capăt scopul.

Nu e vorba numai de războiul dragostei pe care îl prezint eu, ci și de acest război dintre noi. Dacă am reuși să ne axăm unul pe altul, să înțelegem că suntem o bucată de pământ și la asta ne rezumăm.. E strict legat de alegerile noastre, nu ar trebui să ne marginalizăm atât între noi. E și momentul de sign language, pentru oamenii cu dizabilități. Momentul acesta poate fi interpretat și ca un manifest, ca un semnal de alarmă. Cred foarte tare în lucrurile pe care le-am pus în scenă. Noi suntem, de fapt, aceeași bucată de pământ. Din pământ venim, în pământ ne întoarcem. Trebuie să înțelegem că dragostea e infinită. Astfel am putea să fim mult mai liberi, așa cum vrem noi”, a spus Theodor Andrei, pentru Click!. 

Citește și - Țările favorite la Eurovision 2023 potrivit site-urilor de pariuri

„Mi s-a spus că fac muzică de babalâci”

Într-o notă amuzantă, Theodor Andrei ne-a mărturisit că i s-a spus inclusiv faptul că face muzică de babalâci, având în vedere nișa selectă pe care a ales să-și dezvolte abilitățile muzicale. Totul a pornit, se pare, din copilăria artistului, atunci când a început să asculte și să studieze muzica veche pe care o aveau părinții săi în casă. 

„Am 18 ani și sunt elev la Dinu Lipatti. Mă pregătesc pentru admiterea la UNATC, chiar am avut un spectacol de comedie. Părinții mei sunt, conform diplomelor, biochimiști. Cred că momentul meu ar trebui să se rezume la oameni și artă. Omul înțelege arta în măsura în care arta îl înțelege pe el. Eu am crescut cu muzică relativ veche. Ai mei aveau o colecție foarte mare de albume și le-am ascultat pe rând. Este un traseu din mai multe părți.

Mi s-a spus că fac muzică de babalâci”, a mai spus reprezentantul României la Eurovision, Theodor Andrei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net