Kate Middleton, probleme de prințesă! Diadema purtată de multe ori de prințesa Diana o incomodează pe soția lui William

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Prințesa de Wales, Kate Middleton (41 de ani), nu poartă foarte des o diademă, dar atunci când o face, are grijă să aleagă una strălucitoare și extrem de valoroasă, iar, printre acestea, se află diadema Lover's Knot Tiara, purtată de nenumărate ori de regretata ei soacră, prințesa Diana. Însă, potrivit unei experte, pe cât de fabuloasă este bijuteria, pe atât este de incomodă.

Povestea diademei preferate a lui Kate Middleton / Foto: Captură video
Povestea diademei preferate a lui Kate Middleton / Foto: Captură video

O diademă pe care Kate Middleton (41 de ani) pare să o prefere cel mai des la diferite ocazii este Lover's Knot Tiara, o bijuterie purtată de nenumărate ori de regretata ei soacră, Prințesa Diana. Ea a apărut, recent, alături de soțul ei, Prințul William (40 de ani), la un banchet organizat cu ocazia nunții prințului din Iordania, prințului moștenitor Hussein și a prințesei Rajwa, purtând această tiară, încrustată cu diamante și perle, pe care a asortat-o cu o rochie roz strălucitoare Jenny Packham.

Bijuteria a fost realizată în anul 1914, de către bijutierul regal Garrard pentru Regina Mary, iar Lady Di a primit-o ca dar de nuntă de la regretata Regină Elisabeta a II-a, în anul 1981. În luna noiembrie a aceluiași an, prințesa Daina și-a făcut prima apariție publică purtând tiara la deschiderea oficială a parlamentului. Cu toate acestea, pe cât de impresionantă este diadema Lover's Knot Tiara, o expertă a dezvăluit cum este să o și porți, iar, potrivit ei, nu este întotdeauna o experiență chiar plăcută.

A fost prima dată când a purtat o tiară în afara Regatului Unit

Tiara a purtată de nenumărate ori de prințesa Diana
Tiara a purtată de nenumărate ori de prințesa Diana

Așadar, conform Mirandei Holder, stilista celebrităților, care este cunoscută pe platforma de socializare TikTok sub numele de utilizator @themirandaholder, greutatea pe care tiara o poate avea provoacă dureri de cap. De asemenea, și prințesa Diana a avut astfel de probleme, relatează stilista: „Se pare că, din cauza faptului că era atât de grea, obișnuia să aibă dureri de cap îngrozitoare din cauza purtării ei", potrivit tabloidului britanic Mirror

Dar asta nu a împiedicat-o pe Prințesa de Wales să o poarte și să se îndrăgostească de bijuterie. Și, de fapt, purtarea diademei la nunta din Iordania a fost prima dată când Kate Middleton a purtat o tiară în afara Regatului Unit, la un eveniment. Pe timpul zilei, ea a atras toate privirile cu o rochie roz Elie Saab.

Kate a atras atenția la nunta din Iordania prin eleganță / foto: Profimedia
Kate a atras atenția la nunta din Iordania prin eleganță / foto: Profimedia

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net