Regina poartă diademă în avion, iar Charles era să-şi piardă viaţa în copilărie. Toate secretele familiei regale

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a II-afoto: Getty
Regina Elisabeta a II-afoto: Getty

Documentarul Queen of the World, despre munca de-o viaţă a Reginei Elisabeta a II-a în Commonwealth, a scos la iveală şi aspecte personale, neştiute până acum despre viaţa monarhiei britanice. Iată-le pe cele mai surprinzătoare dintre ele!

Regina poată diademe în avion

În timpul filmării pentru documentarul Regina lumii, camerele de luat vederi au surprins-o pe Regina Marii Britanii intrând în avion într-o ţinută de gală şi cu diadema plină de diamante şi alte pietre preţioase pe cap. Suverana britanică tocmai încheiase o cină oficială în Canada şi se îmbarca la bordul aeronavei regale, care o ducea acasă. Ea era îmbrăcată într-o rochie roz, lungă, de mare efect, asortată la una dintre diademele ei preferate.

Ce aşternuturi au regalităţile?

Reşedinţa regală din Canada, de la Rideau Hall, oferă nişte surprize incredibile în ceea ce priveşte grija pe care o au angajaţii pentru membrii familiei regale britanice. Astfel, când s-a anunţat vizita Prinţului de Wales acolo, s-au pregătit aşternuturile speciale pentru el. Cum anume s-au pregătit? Nu vă gândiţi că s-a făcut doar patul, ci cearceafurile şi feţele de pernă au fost călcate  timp de cel puţin o oră fiecare până să fie bune de folosit. 

Iată care sunt toate secretele familiei regal

image
image
image
image
image
image
lege angajati (sursa foto Pexels)
bani de Craciun jpg
Portocale jpg
castigatoare loto captura video jpg
1 amenda 56004600 jpg jpeg
Ghetute Mos Nicolae FOTO Shutterstock jpg
Ministrul finanțelor Marcel Boloș vizitează Trezoreria Municipiului București și Trezoreria sector 3, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
brasov zapada copaci foto primaria brasov jpg