Kate Middleton, superbă la nunta regală dintre Sandhurst Hussein și Rajwa Al Saif. Ce rochie a purtat soția prințului William

Ultima actualizare:

Soția prințului William, Kate Middleton, a fost în centrul atenției, la nunta prințului Moștenitor Gussein al Iordaniei, care s-a căsătorit, recent cu iubirea vieții lui.

 Sandhurst Hussein și Rajwa Al Saif în cea mai fericită zi din viața lor / foto: arhivă personală
Sandhurst Hussein și Rajwa Al Saif în cea mai fericită zi din viața lor / foto: arhivă personală

Kate Middleton a strălucit în adevăratul sens al cuvântului, în cadrul fericitului eveniment la care au participat, probabil, cele mai importante persoane din lume.

În vârstă de 41 de ani, soția prințului Willam a reușit să cucerească pe toată lumea cu două ținute care au atras atenția tuturor celor din jurul ei.

S-au asortat la eleganță

Kate a atras atenția prin eleganță / foto: Profimedia
Kate a atras atenția prin eleganță / foto: Profimedia

Prima dintre ele, de culoare roz, a subliniat, fără nicio urmă de îndoială gustul excelent în materie de modă al prințesei de Wales.

Și atunci când a ajuns la impresionantul palat Zahran, Kate s-a remarcat prin eleganță. Această rochie cu gât înalt, mâneci lungi, dar și volane, care face parte dintr-o colecție mai veche a designerului ibanez Elie Saab, a captat privirile tuturor celor prezenți. Ea și-a asorta ținuta cu o pereche de cercei cu diamente.

Pentru aceste eveniment monden de lux, Prințul William a ales o ținută elegantă. Fiul Regelui Charles al III-lea a optat pentru un costum de culoare bleumarin, care i-a pus în evidență statutul nobil. La gât a avut o cravată albastru deschis.

Kate este pasionată de apicultură

Nu demult, în urmă cu două săptămâni, Kate avea să atragă, încă o dată atenția, după ce s-a fotografiat îngrijind un stup de albine.

Atunci, Kate îmbrățișat pe deplin această activitate cu ocazia Zilei Mondiale a Albinelor, purtând un costum de apicultor. Cu mult curaj, Kate Middleton a fost fotografiată în timp ce se ocupa de un stup de albine, în incinta casei sale din Norfolk.

Imaginea marca Matt Porteous, fotograful regal care a realizat fotografiile oficiale de familie ale prințului William și ale lui Kate, o arată pe prințesă ridicând o placă din stupul de albine, pentru a colecta miere.

Fotografia a fost postată pe Instagram-ul Kensington Royal pentru a marca Ziua Mondială a Albinelor, alături de descrierea: „Suntem în vervă pentru Ziua Mondială a Albinelor.

Albinele sunt o parte vitală a ecosistemului nostru, iar astăzi este o ocazie excelentă de a crește gradul de conștientizare a rolului esențial pe care albinele și alți polenizatori îl joacă în menținerea sănătății oamenilor și a planetei”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net