Kate Middleton, răvășitoare într-o ținută „reciclată”, la concertul regal! A atras toată atenția

Au fost trei zile de sărbătoare în Marea Britanie, de sâmbătă până luni, cu ocazia încoronării Regelui Charles al III-lea (74 de ani). Duminică, a avut loc un concert în onoarea Majestății Sale, la Castelul Windsor, la care au cântat nume celebre precum Katy Perry, Nicole Scherzinger, Lionel Richie și trupa Take That. Peste 20.000 de oameni au participat la eveniment.

Kate Middleton a purtat un costum roșu (Foto: GETTYIMAGES)
Kate Middleton a purtat un costum roșu (Foto: GETTYIMAGES)

Prințul William a ținut un discurs emoționant în fața națiunii

William i-a adus un omagiu lui Charles (Foto: GETTYIMAGES)
William i-a adus un omagiu lui Charles (Foto: GETTYIMAGES)

Înainte de spectacol, prințul William (40 de ani) i-a adus un omagiu emoționant tatălui său. „Tată, suntem cu toții extrem de mândri de tine”, i-a spus el Regelui Charles. De asemenea, prințul de Wales a afirmat că regretata Regina Elisabeta a II-a, „mama sa foarte mândră”, îl privește cu drag din cer.

William și-a ținut discursul emoționant de la Castelul Windsor, în timp ce națiunea îi sărbătorea pe Regele Charles al III-lea și pe Regina Camilla, la concertul oficial de încoronare, un spectacol glorios de muzică și dans.

Kate Middleton s-a distrat la concert (Foto: GETTYIMAGES)
Kate Middleton s-a distrat la concert (Foto: GETTYIMAGES)

La concertul de duminică, ducesa Kate Middleton (41 de ani) a uimit din nou cu ținuta sa. Prințesa de Wales a purtat un costum roșu, de la brandul ei preferat – Alexander McQueen, în valoare de 2.885 de dolari. Nu e pentru prima oară când poartă acest compleu. La începutul acestui an, ducesa a mai fost văzut-o în acest costum, la un eveniment BAFTA – demonstrând, încă o dată, că nu are deloc fițe de prințesă.

Regele Charles, dezamăgit de prințul Harry

De la eveniment a lipsit fiul cel mic al Regelui, prințul Harry (38 de ani), care a plecat încă de sâmbătă în SUA, la doar două ore după ce a participat la ceremonia de încoronare, care a avut loc la Westminster Abbey. Conform unor surse apropiate de familia regală britanică, Regele Charles al III-lea a fost extrem de dezamăgit de plecarea rapidă a ducelui de Sussex. Acesta a vrut să nu rateze cea de-a patra aniversare a fiului său, Archie. Monarhul a ținut un toast, sâmbătă, la prânzul de după încoronare, în onoarea nepoțelului său: „La mulți ani nepotului meu Archie, oriunde ar fi el”.

Nicole Scherzinger și Katy Perry au strălucit pe scenă

Nicole Scherzinger a purtat o rochie decoltată (Foto: GETTYIMAGES)
Nicole Scherzinger a purtat o rochie decoltată (Foto: GETTYIMAGES)

Și divele care au urcat pe scenă au făcut furori cu ținutele lor. Nicole Scherzinger (44 de ani) a arătat senzațional într-o rochie de catifea albastru regal, cu un decolteu generos. Fanii au lăudat interpretarea incredibilă a cântăreței. Nicole, care are o avere de 14 milioane de dolari, și-a accesorizat ținuta cu un colier cu diamante, cercei asortați și inele groase din argint, de la Aariya Diamonds, potrivit Daily Mail.

La rândul său, Katy Perry (38 de ani) a urcat pe scenă într-o rochie metalizată, de culoare aurie, de la Viviene Westmood. Rochia inspirată din secolul al XVIII-lea a fost realizată manual special pentru această ocazie și menită să emane „grandoare barocă”, potrivit unui comunicat de presă oficial. Cântăreața, care are o avere de 330 milioane de dolari, a accesorizat la această ținută o pereche de cercei aurii.

Katy Perry, într-o rochie aurie (Foto: GETTYIMAGES)
Katy Perry, într-o rochie aurie (Foto: GETTYIMAGES)
Regele și Regina au dansat alături de public
Regele Charles și Regina Camilla, la concert (Foto: GETTYIMAGES)
Regele Charles și Regina Camilla, la concert (Foto: GETTYIMAGES)

A fost o atmosferă de neuitat, la concertul de duminică. Până și Regele Charles al III-lea și Regina Camilla au fost văzut dansând, pe ritmurile pieselor legendarei trupe engleze Take That. De data aceasta, monarhul britanic a renunțat la hainele ceremoniale mult prea incomode și a venit îmbrăcat într-un costum elegant, de culoare bleumarin. Regina Camilla i-a urmat exemplu și a purtat o rochie lejeră, albastră.

În timpul concertului, ducii de Cambridge au stat în tribună alături de Charlotte (8 ani) și de George (9 ani), poznașul Louis (5 ani) rămânând acasă cu dădaca. Spectatorii au petrecut până dimineața și au avut parte și de un spectacol fabulos cu drone.

Spectacolul cu drone a fost surpriza serii (Foto: GETTYIMAGES)
Spectacolul cu drone a fost surpriza serii (Foto: GETTYIMAGES)
image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net