Kate Middleton, lecție de eleganță la încoronare! I-a adus un omagiu prințesei Diana

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton (41 de ani) a strălucit, sâmbătă, la încoronarea socrului său, Regele Charles al III-lea. Prințesa de Wales a purtat o rochie superbă de culoarea fildeșului, de la casa de modă Alexander McQueen – unul din brandurile sale favorite.

Kate Middleton, la încoronarea Regelui Charles al III-lea (Foto: GETTYIMAGES)
Kate Middleton, la încoronarea Regelui Charles al III-lea (Foto: GETTYIMAGES)

Kate Middleton, răvășitoare într-o rochie de la Alexander McQueen

Kate Middleton a oferit o lecție de eleganță, îmbrăcată într-o rochie de mătase și o capă în culorile steagului britanic, Union Jack, cu broderii în motive de trandafiri, crini, narcise și trifoi – care reprezintă fiecare dintre cele patru națiuni al Regatului Unit al Marii Britanii: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Kate Middleton  a ales să poarte Alexander McQueen pentru multe momente importante din viața ei. Ea a ales-o pe directoarea de creație a brandului, Sarah Burton, pentru a-i crea rochia de mireasă, în 2011.

A purtat cerceii favoriți ai prințesei Diana

Prințesa Diana purtând aceiași cercei, în 1995 (Foto: GETTYIMAGES)
Prințesa Diana purtând aceiași cercei, în 1995 (Foto: GETTYIMAGES)

Pe cap, Kate Middleton a purtat diademă argintie Jess Collett x Alexander McQueen. Așa cum o face în multe dăți, Kate i-a adus și de această dată un omagiu regretatei sale soacre, prințesa Diana. Ea a purtat cerceii cu perle și diamante, dăruiți lui Lady Di înainte de nunta ei cu Prințul Charles, în 1981. Cerceii, fabricați de Collingwood, marchează o predare de ștafetă emoționantă de la o Prințesă de Wales la alta. Au fost cerceii favoriții ai Dianei și au fost purtați de către aceasta în turneele sale regale din Australia, Canada și Italia. Diana a început să poarte cerceii înainte de a deveni Prințesa de Wales. Au fost un cadou de la Collingwood, o firmă de bijuterii care era favorită a familiei Spencer, potrivit Daily Mail.

Kate Middleton a purtat și ea aceste bijuterii de mai multe ori, inclusiv în portretul ei regal oficial, publicat pentru marcarea zilei ei de naștere, anul trecut, dar și la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, în septembrie anul trecut. Colierul cu diamante strălucitoare purtat de Kate Middleton la încoronare i-a aparținut regretatei Regine și a fost unul dintre favoritele suveranei, în timpul vieții ei.

image
image
image
image
image
image
droguri diicot marea britanie 5 jpg
pregnant 2635034 1280 jpg
Copil energizant FOTO Shutterstock jpg
Stefan cel Mare png
whatsapp 1789194 1280 jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (8) jpg