Kate Middleton, lecție de eleganță la încoronare! I-a adus un omagiu prințesei Diana

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton (41 de ani) a strălucit, sâmbătă, la încoronarea socrului său, Regele Charles al III-lea. Prințesa de Wales a purtat o rochie superbă de culoarea fildeșului, de la casa de modă Alexander McQueen – unul din brandurile sale favorite.

Kate Middleton, la încoronarea Regelui Charles al III-lea (Foto: GETTYIMAGES)
Kate Middleton, la încoronarea Regelui Charles al III-lea (Foto: GETTYIMAGES)

Kate Middleton, răvășitoare într-o rochie de la Alexander McQueen

Kate Middleton a oferit o lecție de eleganță, îmbrăcată într-o rochie de mătase și o capă în culorile steagului britanic, Union Jack, cu broderii în motive de trandafiri, crini, narcise și trifoi – care reprezintă fiecare dintre cele patru națiuni al Regatului Unit al Marii Britanii: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Kate Middleton  a ales să poarte Alexander McQueen pentru multe momente importante din viața ei. Ea a ales-o pe directoarea de creație a brandului, Sarah Burton, pentru a-i crea rochia de mireasă, în 2011.

A purtat cerceii favoriți ai prințesei Diana

Prințesa Diana purtând aceiași cercei, în 1995 (Foto: GETTYIMAGES)
Prințesa Diana purtând aceiași cercei, în 1995 (Foto: GETTYIMAGES)

Pe cap, Kate Middleton a purtat diademă argintie Jess Collett x Alexander McQueen. Așa cum o face în multe dăți, Kate i-a adus și de această dată un omagiu regretatei sale soacre, prințesa Diana. Ea a purtat cerceii cu perle și diamante, dăruiți lui Lady Di înainte de nunta ei cu Prințul Charles, în 1981. Cerceii, fabricați de Collingwood, marchează o predare de ștafetă emoționantă de la o Prințesă de Wales la alta. Au fost cerceii favoriții ai Dianei și au fost purtați de către aceasta în turneele sale regale din Australia, Canada și Italia. Diana a început să poarte cerceii înainte de a deveni Prințesa de Wales. Au fost un cadou de la Collingwood, o firmă de bijuterii care era favorită a familiei Spencer, potrivit Daily Mail.

Kate Middleton a purtat și ea aceste bijuterii de mai multe ori, inclusiv în portretul ei regal oficial, publicat pentru marcarea zilei ei de naștere, anul trecut, dar și la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, în septembrie anul trecut. Colierul cu diamante strălucitoare purtat de Kate Middleton la încoronare i-a aparținut regretatei Regine și a fost unul dintre favoritele suveranei, în timpul vieții ei.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net