Carmen Iohannis, ținută curajoasă la încoronarea Regelui Charles. Ce rochie a purtat Prima Doamnă

Ultima actualizare:

Președintele Klaus Iohannis și soția lui, Carmen, sunt prezenți la Londra, pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea. Cuplul prezidențial a ajuns în Marea Britanie de vineri, unde a și participat la recepția organizată de suveranul britanic.

Klaus și Carmen Iohannis, cu o zi înainte de încoronare (Foto: Facebook)
Klaus și Carmen Iohannis, cu o zi înainte de încoronare (Foto: Facebook)

Șefi de stat, capete încoronate și alți demnitari importanți - 2.000 de invitaţi aleși cu grijă  asistă la încoronarea regelui Charles al III-lea, care are loc la Westminster Abbey - o listă mult mai scurtă față de cea de la încoronarea Reginei Elisabeta a II-a, din 1953, atunci când au fost prezenți 8.000 de invitați.  

Pe lista invitaților de la încoronarea lui Charles al III-lea se află și președintele României, care a venit alături de soția lui, Carmen Iohannis. 

Carmen și Klaus Iohannis au ajuns de vineri la Londra

„Onorat să mă aflu astăzi la Londra, pentru a lua parte la festivitățile prilejuite de încoronarea Majestății Sale Regele Charles al III-lea, un moment istoric şi o celebrare a tradiţiilor monarhiei britanice”, a transmis Klaus Iohannis, într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, vineri (5 mai).

Președintele României și Carmen Iohannis s-au fotografiat și sâmbătă, ținându-se de mână, cu doar o oră înainte de începerea încoronării Regelui Charles al III-lea. Prima Doamnă a României a făcut o alegere curajoasă privind ținuta pe care a purtat-o, cu ocazia evenimentului istoric.

Carmen Iohannis a ales o rochie turcoaz (Foto: Facebook)
Carmen Iohannis a ales o rochie turcoaz (Foto: Facebook)

Carmen Iohannis a ales să poarte o rochie turcoaz, peste genunchi, o haină în aceeași culoare și o pereche de pantofi bej, cu toc cui. Prima Doamnă a României a optat pentru un machiaj de ocazie, cu un ruj de culoare roz-aprins, iar părul și l-a ondulat și l-a strâns într-un coc lejer. 

La rândul său, președintele Iohannis a optat pentru un costum elegant, de culoare bleumarin, și o cravată albastră.

„În această dimineață, înainte de Ceremonia încoronării Majestății Sale Regele Charles al III-lea”, a scris Klaus Iohannis, pe rețelele sociale, sâmbătă (6 mai).

image
image
image
image
image
image
pharmacy 218692 1280 jpg
copil bolnav de rujeola pojar foto shutterstock jpg
Alegeri FOTO Shutterstock jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg
spital arad jpg
DSCF5056 jpg
new year 4720585 1280 jpg
index (3) jpg