Zodia Regelui Charles va primi o lovitură dura până la finalul lunii mai. Karma vine cu vești proaste pentru acesti nativi

Luna plină în Scorpion (24 octombrie – 21 noiembrie) de astăzi, 5 mai 2023, aduce după sine și prima eclipsă de Lună din acest an. Acest eveniment vine cu noi schimbări în viața tuturor zodiilor, însă Scorpionii vor fi puși în fața unor anumite acțiuni din trecutul lor. Regele Charles al III-lea este născut în acest semn zodiacal, iar luna mai va fi plină de încărcătură emoțională, din cauza lecțiilor karmice care îi vor contura existența monarhului britanic. 

Previziunile astrale nu sunt favorabile zodiei Regelui Charles / foto: Colaj Click!
Previziunile astrale nu sunt favorabile zodiei Regelui Charles / foto: Colaj Click!

Regele Charles va fi pus în fața faptului împlinit atunci când karma va începe să își facă treaba. Au mai rămas doar câteva ore până la marea încoronare, însă viața lui va fi impactată de un eveniment ce se vor desfășura până la finalul acestei luni.

Liniștea regelui Charles, zdruncinată de un eveniment imprevizibil

Luna mai se va dovedi a fi una extrem de tumultoasă pentru Scorpioni. Regrete, secrete din trecut care vor ieși la iveală sau o plată karmică le va marca existența. Regele Charles nu va fi nici el trecut cu vedere de acțiunile Universului, întrucât zodia lui este vizată de o lovitură de zile mari. 

Scorpionii au parte de o lună mai plină de evenimente care le vor consuma energia și îi vor obliga să găsească resursele necesare, oricât de drastice ar părea ele, pentru a rezolva acțiunile pe care trebuie să le desfășoare.

Nativii Scorpioni plătesc pentru greșelile din trecut 

Regele Charles este născut în semnul zodiacal al Scorpionului / foto: Pixabay
Regele Charles este născut în semnul zodiacal al Scorpionului / foto: Pixabay

După cum bine observăm, data încoronării Regelui Charles va avea loc mâine, 6 mai 2023, ceea ce susține previziunea astrală enunțată anterior. Din fericire, monarhul britanic va fi înarmat cu multă răbdare și va da dovadă de energia necesară pentru a ține piept evenimentelor care își vor lăsa amprenta asupra vieții sale.  

Dezamăgirile și regretele le pot influența foarte mult deciziile, pe care le pot lua dând dovadă de subeictivism. 

A sosit momentul ca nativii acestei zodii, printre care și Regele Charles, să achite o datorie karmică, morală, pentru a-și încheia socotelile cu greșelile trecului, indiferent de cost. 

image
image
image
image
image
image
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
6 actrita tily niculae jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net