Alimentul pe care nu-l consumă niciodată copiii lui Kate Middleton! De ce le este interzis

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Dacă ne întrebăm ce ar putea mânca copiii familiei regale, cel mai probabil ne-am gândi la tot felul de preparate ieșite din comun, însă pentru copiii lui Kate Middleton nu este cazul. Există însă un aliment pe care aceștia nu-l consumă niciodată.

familia regală britanică  foto   Instagram jpg

Prințul și Prințesa de Wales nu trebuie să se îngrijoreze în legătură cu pregătirea pachetului de prânz pentru copiii lor care trebuie să meargă la școală. Lambrook, școala primară unde familia regală cheltuie anual 23.000 de lire sterline pentru educația celor mici, oferă un meniu generos pentru toți elevii, potrivit HelloMagazine. 

Ce mănâncă copiii familiei regale

Ei bine, despre prințul William se știe că nu este cel mai talentat în bucătărie, dar soția sa, printesa Kate se poate lăuda cu o mare pasiune în tainele culinare.

Știm despre Kate că duce un stil de viață sănătos, iar potrivit informațiilor din presă aceasta își începe dimineața cu un suc verde bogat în antioxidanți și nu trece zi fără să consume fructe și legume, astfel ne gândim că și cei mici au preluat un meniu la fel de sănătos. Într-o discuție cu chef-ul și prezentatoarea Mary Berry, Kate a dezvăluit că cei mici mănâncă legumele cultivate de ei precum morcovii, fasolea și sfecla roșie, ultima fiind favorita prințului Louis. În timp ce Charllote este înnebunită după cartofii cu același nume, dar și după măsline. 

Kate Middleton și cei trei copii (twitter kesington royal) jpg

Potrivit Vanity Fair, atunci când Kate sau menajera pregătesc mesele în bucătărie, Charlotte se așază lângă ele alături de setul ei de jucării și începe să le imite întocmai! Și nu e de mirare pentru că preparatele realizate pentru copiii regali sunt promițătoare, astfel că nu ne-ar mira ca cea mică să moștenească și ea această pasiune. Și nu doar Charlotte calcă pe urme mamei sale, în procesul de pregătire al preparatelor deseori sunt implicați și ceilalți fii. De pildă, în timpul unei vizite la școala primară Lavender, Kate a dezvăluit că ea și copiii au pregătit paste cu brânză, prințul George fiind un mare fan al pastelor în general: „Unul amesteca făina, unul punea laptele și untul. Apoi au făcut salatele și așa mai departe. Mâncarea este importantă pentru ea și înțelege legăturile dintre sănătatea mintală și exercițiul fizic.” – a spus Matthew Kleiner-Mann, directorul executiv al Ivy Learning Trust.

paste campionatul international de paste 2018 reteta cu branza de burduf jpeg

Kate adoră să gătească curry, după ce a dezvăluit anterior că îi place să facă curry de legume atunci când gătește acasă. Și micuța Charlotte iubește mâncărurile picante, în timp tatăl său William și fratele Louis se feresc de mâncăruile ce conțin condimente iuți. 

Pizza de casă pentru familia regală

Alimentul pe care nu-l consumă niciodată aceștia este pizza congelată, și asta pentru că în casa prinților pizza este făcută în cuptoarele regale! În timp ce ajuta la pregătirea mâncării la Centrul Comunitar St. Luke's pentru evenimentul Commonwealth Big Lunch din Londra, Kate a dezvăluit că felul de mâncare preferat al copiilor ei este pizza făcută în casă. „Am făcut asta cu George și Charlotte, am făcut aluat de pizza. Le place pentru că se pot juca în timp ce frământă aluatul”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
33b664b332973aba jpg
image
image
image
image
image
image
loterie jpg
Vitamine pentru piele jpg
pana pasare huia colaj captura video jpg
Salonul Auto Beijing, Xpeng, foto Facebook
yasushi takahashi captura video jpg
bomba satu mare jpg
femeie intrus1 jpg
avere bani bogati 1200x900 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net