Imagini de colecție. Louis, fiul lui Kate și al prințului William, împlinește 5 ani

#Casa Regală a Marii Britanii

Mezinul familiei lui Kate Middleton și a prințului Willam, Luis, împlinește, pe 24 aprilie, cinci ani. Evenimentul nu a fost trecut cu vederea. Click! vă arată în ce ipostaze drăguțe a fost fotografiat băiețelul.

Luis s-a născut pe 24 aprilie 2018 / foto: arhivă personală
Luis s-a născut pe 24 aprilie 2018 / foto: arhivă personală

Într-un dintre fotografiile publicate pe Twitter, Prințul Louis de Wales apare într-o roabă împinsă de mama lui, Kate Middleton. „Cineva împlinește mâine 5 ani”, a scris prințesa de Wales pe contul oficial de Twitter, The Prince and Princess of Wales.

Fotografiile nu sunt făcute de Kate Middleton

În ambele fotografii, prințul Louis apare în ambele, îmbrăcat în pantaloni scurți, cămașă și pulovăr albastru, zâmbind fericit, într-o roaba împinsă de mama lui.

În ordinea succesiunii la tronul Marii Brianii, Louis este al patrulea în ordinea succesiunii la tron, după tatăl său, prințul William de Wales, și frații săi mai mari, prințul George (9 ani) și prințesa Charlotte (7 ani).

Fotografiile postate pe Twitter au fost făcute de fotograful Millie Pilkington și nu de prințesa Kate, cum se întâmpla de obicei când aniversa ziua copiilor ei, comentează BBC.

În prezent, Prințul Louis învață la o școală privată, Lambrook School, în Berkshire, împreună cu fratele și sora lui.

Prințul George este moștenitor, Charlotte e...rezerva?

Se pare că ducesa Kate Middleton și soțul ei au planuri încă de pe acum, pentru copiii lor. Ei nu vor ca cei mici să o ia pe urmele unchiului lor, prințul Harry (38 de ani).

„Din câte am auzit, prințul și prințesa de Wales vor ca Charlotte, în vârstă de șapte ani, să crească cu așteptarea că va avea o slujbă normală și că nu va fi o prințesă cu normă întreagă”, a explicat jurnalistul Richard Eden, potrivit Daily Mail.

Această cale pentru mica prințesă ar fi în concordanță cu dorințele bunicului ei, Regele Charles al III-lea (74 de ani)

Tatăl ei, Prințul William, care într-o zi va rege, împărtășește și el acest ideal pentru viitor. „Personal, aș prefera să văd o familie regală mai numeroasă, care să ducă mai multe angajamente oficiale și să aibă întâlniri cu publicul. Dacă Charlotte vrea să obțină un loc de muncă și să nu fie un membru activ al familiei regale britanice, trebuie să fie pregătită să renunțe la viața de muritor de rând, dacă i se va cere asta la un moment dat”, a mai spus Richard Eden.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net