Kate Middleton, gest scandalos la Premiile BAFTA 2023. De ce l-a apucat de fund pe Prințul William / Video

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton i-a uimit pe fanii regali duminică seară, pentru că l-a apucat de fund pe soțul ei, Prințul Wiliiam. Momentul inedit s-a petrecut pe covorul roșu la Premiile BAFTA 2023.

 Prințul William împreună cu soția sa, Kate Middleton Foto: Dailymail
Prințul William împreună cu soția sa, Kate Middleton Foto: Dailymail

Când cuplul a ajuns la Royal Festival Hall din Londra, duminică seară, Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, și Prințul William au părut să schimbe câteva cuvinte, înainte ca ea să se aplece puțin și să-l apuce de fund. 

A fost un moment rar pentru un cuplu, mai ales pe covorul roșu, însă aceștia păreau încântați să participe la eveniment, care a devenit o ocazie anuală pentru cei doi. 

Ce rochie a purtat Kate Middleton

Ținuta pe care Kate Middleton a ales s-o poarte duminică, 19 februarie, pe covorul roșu la Premiile Academiei Britanice de Film a intrat în atenția presei britanice. Tabloidul Daily Mail notează că prințesa de Wales a purtat o rochie ca și acum 4 ani, fiind semnată de designerul Alexander McQueen.

Rochia albă cu un singur umăr a suferit totuși câteva modificări minore, detaliile florale de pe umăr fiind schimbate cu un alt material. 

Schimbări au fost și în ceea ce privește accesoriile. Kate și-a completat look-ul cu mănuși negre și o pereche de cercei în valoare de 20 de euro. 

Despre BAFTA

Gala din acest an a premiilor BAFTA, care s-a desfăşurat la Royal Festival Hall din Londra, a fost prezentată de actorul britanic Richard E. Grant, după ce anul trecut, maestră de ceremonii a fost actriţa australiană Rebel Wilson.

Marele favorit al galei a fost lungmetrajul „ALL Quiet On The Western Front", un remake german al unui film clasic despre ororile războiului, care a primit un număr record de nominalizări - 14. Pelicula care poate fi văzută pe Netflix a plecat acasă cu 7 premii BAFTA.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net