Cum l-a umilit prințul William pe Harry, înainte de nunta cu Meghan Markle. De oftică, a pus la cale un plan diabolic!

Înainte de nunta cu Meghan Markle, prințul Harry era obligat, prin lege, să își dea barba jos, având în vedere faptul că se căsătorea în uniformă militară, iar Armata Britanică nu acceptă barba. Inclusiv fratele lui, prințul William, a fost nevoit să recurgă la acest gest. Pentru că a înduplecat-o pe regina Elisabeta, Harry a primit permisiunea acesteia de a-și păstra barba, lucru ce a adus numeroase tensiuni între el și fratele său. 

Prințul William, supărat pe faptul că Harry era preferatul reginei

În cartea sa, „Spare - Rezervă”, prințul Harry a povestit despre tensiunile dintre el și prințul William, din momentul în care soțul lui Kate a considerat că regina și-a arătat, încă o dată, preferințele în materie de nepoți și i-a permis lui Harry să-și păstreze barba, la nunta cu Meghan Markle. 

William l-a umilit pe Harry și a vrut chiar să-i dea barba jos, prin surprindere, la petrecerea burlacilor, dorind să-l prindă într-un moment pe fratele său, mai amețit de aburii alcoolului, pentru a-și putea pune în aplicare planul diabolic.

Încă o tensiune a luat naștere între ei în momentul în care Harry a spus ce va purta în ziua nunții, fix uniforma pe care și William a dorit să o îmbrace, la nunta cu Kate Middleton. 

„Willy întotdeauna și-a închipuit că bunica are o slăbiciune pentru mine, că mie mi-a permis anumite lucruri, pe când lui i-a impus standarde imposibil de ridicate. Pentru că...Moștenitorul, Rezerva și așa mai departe. Iar asta îl rodea.

Citește și - Prințul Harry, dezvăluire incendiară în cartea „Spare”. Ce s-a întâmplat în cimitirul regal: „Iubitul meu frate, acum dușmanul meu”

Mai bine de o săptămână, cearta a continuat pe viu sau la telefon. Nu voia să cedeze”, începe prințul Harry, povestea, în cartea lui. 

„Ne-am dezlănțuit ca idioții”

Mai departe, prințul Harry a vorbit despre petrecerea burlacilor, la care s-a distrat pe cinste, dar a stat, totuși, cu ochii pe fratele său, de teamă că acesta ar putea să-i radă barba și să rămână fără ea. 

„Am venit la propria petrecere a burlacilor pus pe distracție. Să râd, să mă simt bine, să mă eliberez de tot stresul acumulat. Și totuși, îmi era teamă că, dacă mă eliberam prea mult, adică dacă mă îmbătam prea tare și nu mai știam de mine, Willy și băieții mă puteau imobiliza ca să-mi radă barba. De fapt, Willy chiar îmi spusese explicit ți cu toată seriozitatea că ăsta era planul lui. 

Așa că, deși mă distram, stăteam în permanență cu ochii pe fratele meu mai mare. Petrecerea se ținea în casa de la țară a unui prieten, în Hampshire. Nu pe coasta de sud, nu în Canada, nu în Africa, așa cum se scrisese în presă. În afară de fratele meu, erau prezenți 15 amici. 

Gazda umpluse cu diverse jucării de băieți terenul de tenis acoperit: mănuși de box uriașe, arcuri și săgeți a la Stăpânul Inelelor, un taur mecanic. Ne-am vopsit pe față și ne-am dezlănțuit ca idioții. Distracție maximă. După vreo oră, două, mă luase deja oboseala și am răsuflat ușurat când cineva ne-a strigat să venim la masă”, a scris prințul Harry, în cartea „Spare - Rezervă”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg