Cum l-a umilit prințul William pe Harry, înainte de nunta cu Meghan Markle. De oftică, a pus la cale un plan diabolic!

Ultima actualizare:

Înainte de nunta cu Meghan Markle, prințul Harry era obligat, prin lege, să își dea barba jos, având în vedere faptul că se căsătorea în uniformă militară, iar Armata Britanică nu acceptă barba. Inclusiv fratele lui, prințul William, a fost nevoit să recurgă la acest gest. Pentru că a înduplecat-o pe regina Elisabeta, Harry a primit permisiunea acesteia de a-și păstra barba, lucru ce a adus numeroase tensiuni între el și fratele său. 

Prințul William, supărat pe faptul că Harry era preferatul reginei

În cartea sa, „Spare - Rezervă”, prințul Harry a povestit despre tensiunile dintre el și prințul William, din momentul în care soțul lui Kate a considerat că regina și-a arătat, încă o dată, preferințele în materie de nepoți și i-a permis lui Harry să-și păstreze barba, la nunta cu Meghan Markle. 

William l-a umilit pe Harry și a vrut chiar să-i dea barba jos, prin surprindere, la petrecerea burlacilor, dorind să-l prindă într-un moment pe fratele său, mai amețit de aburii alcoolului, pentru a-și putea pune în aplicare planul diabolic.

Încă o tensiune a luat naștere între ei în momentul în care Harry a spus ce va purta în ziua nunții, fix uniforma pe care și William a dorit să o îmbrace, la nunta cu Kate Middleton. 

„Willy întotdeauna și-a închipuit că bunica are o slăbiciune pentru mine, că mie mi-a permis anumite lucruri, pe când lui i-a impus standarde imposibil de ridicate. Pentru că...Moștenitorul, Rezerva și așa mai departe. Iar asta îl rodea.

Citește și - Prințul Harry, dezvăluire incendiară în cartea „Spare”. Ce s-a întâmplat în cimitirul regal: „Iubitul meu frate, acum dușmanul meu”

Mai bine de o săptămână, cearta a continuat pe viu sau la telefon. Nu voia să cedeze”, începe prințul Harry, povestea, în cartea lui. 

„Ne-am dezlănțuit ca idioții”

Mai departe, prințul Harry a vorbit despre petrecerea burlacilor, la care s-a distrat pe cinste, dar a stat, totuși, cu ochii pe fratele său, de teamă că acesta ar putea să-i radă barba și să rămână fără ea. 

„Am venit la propria petrecere a burlacilor pus pe distracție. Să râd, să mă simt bine, să mă eliberez de tot stresul acumulat. Și totuși, îmi era teamă că, dacă mă eliberam prea mult, adică dacă mă îmbătam prea tare și nu mai știam de mine, Willy și băieții mă puteau imobiliza ca să-mi radă barba. De fapt, Willy chiar îmi spusese explicit ți cu toată seriozitatea că ăsta era planul lui. 

Așa că, deși mă distram, stăteam în permanență cu ochii pe fratele meu mai mare. Petrecerea se ținea în casa de la țară a unui prieten, în Hampshire. Nu pe coasta de sud, nu în Canada, nu în Africa, așa cum se scrisese în presă. În afară de fratele meu, erau prezenți 15 amici. 

Gazda umpluse cu diverse jucării de băieți terenul de tenis acoperit: mănuși de box uriașe, arcuri și săgeți a la Stăpânul Inelelor, un taur mecanic. Ne-am vopsit pe față și ne-am dezlănțuit ca idioții. Distracție maximă. După vreo oră, două, mă luase deja oboseala și am răsuflat ușurat când cineva ne-a strigat să venim la masă”, a scris prințul Harry, în cartea „Spare - Rezervă”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net