Prințul Harry, dezvăluiri uluitoare! Cum l-a umilit regele Charles, atunci când i-a spus că el și Meghan se mută împreună

#Casa Regală a Marii Britanii

Prințul Harry a lansat, de curând, cartea „Spare - Rezervă”, în cadrul căreia a oferit detalii uluitoare cu privire la evenimentele care s-au petrecut în interiorul Casei Regale din Marea Britanie. Acesta a povestit și cum a primit regele Charles vestea că el și Meghan urmează să se mute împreună.

Regele Charles, umilință pentru prințul Harry

Harry a fost umilit de propriul tată atunci când i-a spus acestuia că el și Meghan urmează să locuiască împreună. Charles i-a spus prințului că nu-și permite să mai întrețină cheltuiala altei persoane, deși acest lucru, spune Harry, nici măcar nu se întâmpla. 

Supărat de cele auzite atunci când a vorbit despre Meghan Markle și despre intenția lui de a locui alături de femeia pe care o iubea, Harry a vorbit în cartea „Spare - Rezervă” despre discuția avută cu regele Charles și despre îngrijorările acestuia cu privire la cheltuielile pe care le-ar avea în plus, dacă fosta actriță americană s-ar muta la palat. 

Mai mult, prințul Harry a mai mărturisit că prințul William, fratele său, l-a avertizat cu privire la relația cu Meghan, spunând că îl vor urma numai lucruri neplăcute dacă va face acest pas.

Citește și - Dezvăluirile care zguduie Casa Regală Britanică. E lovitura de grație în relația Prințului Harry cu fratele său, William

Redăm, mai jos, întreaga confesiune a prințului Harry, din cartea „Rezervă”:

„O zi înnorată și agitată. M-am urcat în venerabilul Land Rover, vechea ambulanță militară căreia bunicul îi schimbase menirea. Tata era la volan, Willi, pe bancheta din spate. Eu m-am așezat în stânga tatei, pe locul pasagerului și mă întrebam dacă ar fi bine să le spun acum ce intenții am. 

Dar m-am hotărât să păstrez tăcerea. Presupuneam că tata știa de-acum, iar Willy mă avertizase deja să n-o fac. 

- E prea repede, mă sfătuise el. Prea din scurt. 

Ba chiar îmi spusese că nu era o idee bună să am o relație cu Meg. Într-o zi, stând împreună în grădina lui, îmi prevăzuse o groază de neplăceri la care să mă aștept dacă umblu cu o actriță americană - o sintagmă pe care întotdeauna o rostea de parcă ar fi însemnat criminală condamnată. 

-Ești sigur de ea, Harold?

- Sunt, Willy. 

- Dar ai idee cât de greu o să fie?

- Și ce-ai vrea să fac? Să mă dezîndrăgostesc de ea?

Harry și Meghan Markle
Harry și Meghan Markle

„Nu sunt suficienți bani să satisfacem atâtea nevoi”

La Sandringham, toți trei purtam șepci plate, jachete verzi, pantaloni bufanți, ca și cum am fi fost colegi într-o echipă sportivă. Tata, conducându-ne pe teren, m-a întrebat despre Meg. Nu cu vreun mare interes, ci doar de complezență. Și totuși, nu-i stătea în obicei să întrebe, așa că mă mulțumeam și cu asta.

- E bine, mulțumesc. 

- Vrea să muncească în continuare?

- Poftim?

- Vrea să fie actriță în continuare?

- Ah! Nu știu, dar nu cred. Mă aștept să vrea să fie cu mine, să mă ajute cu îndeplinirea obligațiilor mele, ceea ce scoate din discuție serialul Costume...din moment ce se filmează în ...Toronto. 

- Hmm! Înțeleg! Ei bine, băiete drag, știi doar că nu sunt suficienți bani ca să satisfacem atâtea nevoi. 

M-am uitat la el uluit. Ce tot îndruga acolo? Mi-a explicat. Sau măcar a încercat. 

- Nu pot să mai plătesc și pentru altcineva. Deja trebuie să plătesc pentru fratele tău și pentru Catherine. 

Tata nu ne sprijinea financiar din buzunarul propriu nici pe Willy, nici pe mine - și nici familiile întemeiate de noi. Cât l-ar fi putut costa să ne ofere găzduire și să ne hrănească pe Meg și pe mine? Mi-a venit să-i spun: Nu mănâncă mult, să știi. Și o s-o rog să-și facă hainele singură, dacă vrei. Pe mine mă preocupa cum să-i spun bunicii, venise vremea pentru asta”, a scris prințul Harry, în cartea sa, „Rezervă”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net