Dezvăluirile care zguduie Casa Regală Britanică. E lovitura de grație în relația Prințului Harry cu fratele său, William

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Cartea Prințului Harry va duce războiul său cu fratele William la un nou nivel, povestind totul despre conflictul lor, conform publicației The Sun. E lovitura de grație în relația copiilor regelui Charles.

Dezvăluirile care zguduie Casa Regală Britanică
Dezvăluirile care zguduie Casa Regală Britanică

La finalul anului trecut, documentarul „Harry & Meghan” a prezentat o altă față a Casei Regale a Marii Britanii. Dezvăluirile din cele 6 episoade prezentate pe Netflix au pus pe jar restul familiei Ducelui de Sussex. S-a văzut clar că Harry și Meghan erau își doreau să-și spună povestea și din perspectiva lor.

În plus, se zvonește că, după dispariția Reginei Elisabeta a II-a, celebrul cuplu regal nu va mai avea de ce să umble cu mănuși, și iar nouă carte a Prințului Harry va oferi alte dezvăluiri incendiare referitoare la Casa Regală.

The Sun scrie că Harry va distruge sistemul care l-a lăsat să joace un rol „de rezervă" pentru fratele său mai mare și moștenitorul tronului, prințul William. Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, se va plânge de nedreptatea de a fi vioara a doua în relația cu Prințul de Wales, în vârstă de 40 de ani, conform publicației britanice.

Noua carte a Prințului Harry duce războiul cu William la un alt nivel

Cartea explozivă se numește Spare și va fi publicată săptămâna viitoare. Aceasta urmează să meargă mai departe decât documentarul de pe Netflix, care a costat 80 de milioane de lire sterline. Practic, în carte vor fi detaliate minuțios lucrurile care au dus la căderea ducilor de Sussex.

Prințul William și soția sa Kate, Prințesa de Wales, au păstrat întotdeauna o tăcere demnă și vor răspunde ultimelor acuzații angajându-se să-și îndeplinească îndatoririle publice. William abia a vorbit cu fratele său mai mic, în ultimii trei ani.

O sursă a celor de la The Sun a declarat că „în centrul acestei cărți se află o rivalitate între fratele mai mic și fratele mai mare.”

„Acesta va dezvălui amărăciunea lui Harry și sentimentele de nedreptate. Se plânge că, prin natura ierarhiei, el a jucat întotdeauna vioara a doua în casa regală britanică. Ruptura este acoperită în carte în detaliu și ceea ce agravează este că nu este un outsider care dezvăluie aceste momente private, ci este chiar Harry care oferă detalii despre lucrurile din familie”, a transmis sursa publicației britanice.

„Harry și William au fost meniți să rămână împreună și să se sprijine reciproc. Mama lor, Diana, i-a avertizat mereu că nu trebuie să se rupă niciodată pentru că vor avea nevoie unul de altul. Este foarte trist că s-a ajuns în acest stadiu", a adăugat aceasta.

Harry i-a lăsat deja pe membrii familiei regale într-o „stare de tristețe" când a vorbit pe Netflix despre conversațiile private de la Summitul de la Sandringham. De asemenea, acesta l-a acuzat pe William că „țipă și strigă", a refuzat să nege afirmațiile că nu a fost agresat de fratele său și a susținut că Charles a spus minciuni. Astfel, cartea va îngropa mai adânc ruptura cu William.

Britanicii sunt împotriva prinţului Harry.

Un sondaj recent comandat de The Times arată că 44% dintre britanici consideră că prinţului Harry ar trebui să-i fie retrase titlurile regale după serialul-documentar difuzat de Netflix. Totuși, 32% dintre cei chestionaţi cred că soțul lui Meghan ar trebui să-şi păstreze titlurile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net