Unde a dus-o prințul Harry pe Meghan, la prima lor întâlnire. Nici măcar duș nu au putut să facă!

În vara anului 2016, după numai două întâlniri pe fugă, Harry și Meghan Markle aveau să schimbe parcursul relației lor. Înainte ca toată lumea să afle că formează un cuplu, cei doi au mers tocmai în Botswana, departe de civilizație, căci se aflau, în aceeași perioadă, în concediu. 

În serialul „Harry și Meghan”, cei doi au povestit cum au trăit într-un cort timp de 5 zile, fără baie sau tehnologie. Tot ceea ce aveau era natura, animalele și „îndrăgosteala” care deja își făcea simțită prezența.

„Am fost uimit că a acceptat”

Pentru că aveau concediu în aceeași perioadă, prințul Harry i-a propus lui Meghan Markle să-l însoțească în Botswana, în cadrul unui proiect de conservare. Cei doi aveau să împartă un cort micuț timp de 5 zile, departe de ochii curioșilor și de tehnologia lumii moderne în care trăiau, în viețile lor reale. 

„În acea vară, urma să iau o pauză de la muncă și să călătoresc. Harry mi-a zis că merge în Africa, într-un proiect de conservare. El avea concediu o săptămână, iar eu aveam în aceeași săptămână.

Și zice: Vrei să mergi în Botswana? I-am zis: stai să mă gândesc. Și m-am dus”, a spus Meghan, cu zâmbetul pe buze. 

„Am fost uimit că a acceptat. Această femeie cu care mă întâlnisem de două ori...Vine în Botswana și vom locui cinci zile la cort. Wow!”, a completat prințul Harry.

„Mă urc în avion și mă duc în mijlocul pustietății? Dacă nu ne plăcem reciproc și suntem blocați într-un cort?

Așa că am ajuns acolo, era prima dată când îl vedeam, după o lună. La început a fost ciudat: să ne sărutăm? Apoi am urcat în mașină și am plecat. Am început stând unul lângă altul, ne-am zâmbit, apoi ne-am sărutat, a fost totul normal și natural. Trebuia să ne cunoaștem, înainte să ni se alăture media și toată lumea.

Totul era copleșitor... Să fim acolo, în cortul nostru mic și, în miezul nopții, să auzi fonșete. L-am întrebat dacă suntem în siguranță și mi-a spus: promit să te țin în singuranță. Și așa a făcut. Am putut fi complet noi înșine. Fără distrgeri, fără telefoane mobile, fără oglinzi, fără baie. Nu te întrebai cum arăți. Din fericire, ne-am plăcut”, a mai spus Meghan, despre aventura din Botswana.

Citește și - Dragoste în era digitală. Prințul Harry a cunoscut-o pe Meghan Markle pe Instagram!

„Știam că vor face totul să fie împreună”

Întoarsă acasă, Meghan Markle a ieșit la o cafea cu una dintre bunele sale prietene, căreia i-a împărtășit tot ceea ce a trăit alături de Harry, în cele 5 zile în care au fost împreună.

„Ea zice: Ei bine, eu... Cred că m-am îndrăgostit de cineva. Este prințul Harry...Simțeam că totul în corpul ei vibrează. Eu țipam, pentru că mi-am dat seama că e complet diferit. Mi-a zis că sunt îndrăgostiți și știam că vor face totul să fie împreună”, a declarat și prietena acesteia, în serialul „Harry și Meghan” de pe Netflix. 

Pentru cei doi a urmat o perioadă în care s-au vizitat reciproc și în care au încercat, pe cât posibil, să stea departe de presa care îi vâna, spun ei, la orice pas. Înainte să se afle de relația lor, Harry și Meghan au profitat de noaptea de Halloween, așa că s-au costumat corespunzător și au ieșit la un local, alături de câțiva buni prieteni. Niciunul dintre aceștia nu s-a lăsat recunoscut, au mai povestit cei doi, râzând. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net