Dragoste în era digitală. Prințul Harry a cunoscut-o pe Meghan Markle pe Instagram!

Era digitală și-a pus, în mod clar, amprenta asupra Casei Regale a Marii Britanii. Prințul Harry povestește, în noul documentar de pe Netflix cum și-a cunoscut soția, pe Meghan Markle.

În noul serial documentar, lansat de Netflix joi, 8 decembrie, „Harry&Meghan”, este povestită idila care a dus, în cele din urmă la relația celor doi protagoniști. „Derulam prin feed-ul meu, și un prieten publicase un clip scurt. Am fost uluit! Am zis „Cine este această fată?”, povestește prințul Harry.

Clipul o înfățisa pe Meghan Markle prostindu-se cu un filtru aplicat, care o înfățisa cu urechi, bot și limbă de câine dalmațian. Respectivul prieten al prințului o cunoștea pe Meghan Markle și i-a spus, mai târziu, că Harry e interesat să o cunoscă. Amuzant e faptul că Meghan Markle nu a știut, într-o primă fază despre cine e vorba.

Despre cine e vorba? L-am întrebat pe acel prieten dacă pot să îi văd contul de socializare. La acel moment era cel mai bun barometru. Am fost impresionată de pozele cu el în medii atât de diferite și frumoase, mai ales fotografiile din Africa”, și-a amintit Meghan Markle.

Încântată de imaginile văzute, actrița din SUA și Harry și-au scris și au făcut schimb de numere de telefon chiar în ziua următoare, acesta fiind debutul frumoasei povești de dragoste. Era vară, iar Meghan voia să își petreacă vacanța fără să aibă un partener. Chiar și așa, cei doi au păstrat legătura și își scriau constant.

Aveam o carieră, eram pe picioarele mele, cu un traseu bine stabilit. De nicăieri a apărut Harry. Ce spuneți de deznodământul acesta?”, a spus Meghan.

De asemenea, Meghan a povestit că Harry a întârziat la prima întâlnire, lucru care nu i-a picat prea bine acesteia, deși prințul se scuza că este blocat în trafic, fiind foarte stresat că nu ajunge la timp.

Harry și Meghan Markle s-au cuplat în 2016, s-au logodit după un an și s-au căsătorit în 2018. În 2020, au renunțat la statutul și obligațiile impuse de Casa Regală a Marii Britanii și s-au mutat în California, SUA. Perechea are doi copii, pe Archie, de 3 ani, și pe Lilibet, de 1 an.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu png
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
FotoJet jpg
condimente jpeg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
iordache si bulimar jpg
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Sergiu Costache dur la filmari Clanul  jpg
cub Bia Khalifa png
ioana cosma (4) jpg