Dragoste în era digitală. Prințul Harry a cunoscut-o pe Meghan Markle pe Instagram!

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Era digitală și-a pus, în mod clar, amprenta asupra Casei Regale a Marii Britanii. Prințul Harry povestește, în noul documentar de pe Netflix cum și-a cunoscut soția, pe Meghan Markle.

În noul serial documentar, lansat de Netflix joi, 8 decembrie, „Harry&Meghan”, este povestită idila care a dus, în cele din urmă la relația celor doi protagoniști. „Derulam prin feed-ul meu, și un prieten publicase un clip scurt. Am fost uluit! Am zis „Cine este această fată?”, povestește prințul Harry.

Clipul o înfățisa pe Meghan Markle prostindu-se cu un filtru aplicat, care o înfățisa cu urechi, bot și limbă de câine dalmațian. Respectivul prieten al prințului o cunoștea pe Meghan Markle și i-a spus, mai târziu, că Harry e interesat să o cunoscă. Amuzant e faptul că Meghan Markle nu a știut, într-o primă fază despre cine e vorba.

Despre cine e vorba? L-am întrebat pe acel prieten dacă pot să îi văd contul de socializare. La acel moment era cel mai bun barometru. Am fost impresionată de pozele cu el în medii atât de diferite și frumoase, mai ales fotografiile din Africa”, și-a amintit Meghan Markle.

Încântată de imaginile văzute, actrița din SUA și Harry și-au scris și au făcut schimb de numere de telefon chiar în ziua următoare, acesta fiind debutul frumoasei povești de dragoste. Era vară, iar Meghan voia să își petreacă vacanța fără să aibă un partener. Chiar și așa, cei doi au păstrat legătura și își scriau constant.

Aveam o carieră, eram pe picioarele mele, cu un traseu bine stabilit. De nicăieri a apărut Harry. Ce spuneți de deznodământul acesta?”, a spus Meghan.

De asemenea, Meghan a povestit că Harry a întârziat la prima întâlnire, lucru care nu i-a picat prea bine acesteia, deși prințul se scuza că este blocat în trafic, fiind foarte stresat că nu ajunge la timp.

Harry și Meghan Markle s-au cuplat în 2016, s-au logodit după un an și s-au căsătorit în 2018. În 2020, au renunțat la statutul și obligațiile impuse de Casa Regală a Marii Britanii și s-au mutat în California, SUA. Perechea are doi copii, pe Archie, de 3 ani, și pe Lilibet, de 1 an.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net