Regele Charles, atacat în mijlocul străzii de un bărbat. Suspectul a aruncat cu un ou în direcția monarhului

Pentru a doua oară în decursul ultimei luni, regele Charles a fost atacat cu ouă. Un bărbat de aproximativ 20 de ani a fost arestat marți, 6 decembrie, sub suspiciunea comiterii unui act de agresiune, conform The Sun.

Regele Charles, atacat în mijlocul străzii de un bărbat
Regele Charles, atacat în mijlocul străzii de un bărbat

Un bărbat a fost arestat după ce a aruncat cu un ou în regele Charles

Un bărbat a fost arestat după ce ar fi aruncat un ou spre regele Charles al III-lea, marţi. Incidentul s-a petrecut timpul unei vizite a suveranului Marii Britanii, a raportat PA Media, citând Poliţia locală.

Conform Reuters, un purtător de cuvânt al poliţiei britanice a confirmat că agresorul a fost arestat. Biroul de presă de la Palatul Buckingham a refuzat să facă declaraţii pe această temă.

Episodul neașteptat s-a petrecut în timp ce regele Charles se afla într-o vizită în Luton, un oraş situat la nord-vest de Londra. În decursul zilei, monarhul a avut o dispoziție bună, a zâmbit către oameni și s-a întâlnit cu liderii comunității și cu organizațiile de voluntariat, scrie The Sun.

Al doilea incident în ultima lună

Regele Charles a preluat tronul britanic în luna septembrie după moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a. Monarhul se află deja la al doilea incident bizar. Pe 9 noiembrie, Charles și regina consoartă au fost atacați cu ouă în mijlocul străzii. Scenele incredibile au fost surprinse de câteva persoane aflate la fața locului.

Atacatorul se afla în mulțime când cuplul regal a sosit în York, în nordul Angliei, pentru a participa la o ceremonie. După ce a aruncat cu ouă în direcția regelui, bărbatul a strigat că Marea Britanie a fost „construită pe sângele sclavilor”, conform celor de la The Daily Mail. După gestul de agresiune, bărbatul a fost imobilizat imediat de câțiva polițiști.

Protestatarul a fost identificat ulterior drept Patrick Thelwell, un tânăr de 23 de ani care a candidat cândva la Partidul Verde. Acesta a fost eliberat de poliția din North Yorkshire în urma incidentului în care toate cele patru ouă au ratat ținta, conform presei din Regatul Unit.

Nici regretata regină nu a scăpat de astfel de incidente

Membrii familiei regale din Marea Britanie s-au confruntat de mai multe ori în trecut cu proteste de acest tip.

Nici regretata regină Elisabeta a II-a nu a scăpat. În 2002, ouă au fost aruncate spre automobilul regal al mamei regelui Charles, în timpul unei vizite la Nottingham, în centrul Angliei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu png
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
condimente jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg