Regele Charles se mândrăște că e rudă cu Vlad Țepeș. Ce i-a spus unui celebru actor britanic

Un celebru actor britanic a relatat o conversație fascinantă pe care a avut-o cu Regele Charles, în care monarhul i-a spus că este rudă cu Vlad Țepeș. Artistul a crezut inițial că fiul reginei Elizabeta a II-a glumește, dar apoi Charles „a trecut prin tot arborele genealogic” pentru a-i dovedi că este urmașul celui care a dat naștere legendei lui Dracula.

image

Actorul britanic Luke Evans, cunoscut pentru rolurile din seria „Hobbitul“ și „Dracula Untold“, este cel care a făcut dezvăluiri inedite despre Charles al III-lea, conform Adevărul.ro.

În vârstă de 43 de ani, actorul a vorbit joi, 3 noiembrie, în emisiunea „The Jonathan Ross Show“, de la ITV. Acesta a ținut să povestească cum a decurs întâlnirea sa cu regele, pe care l-a cunoscut în 2014, pe vremea când Charles era Prinț de Wales.

Episodul s-a petrecut după ce Luke Evans terminase filmările pentru pelicula „Dracula Untold“, în care a jucat rolul principal, potrivit The Independent.  

Charles, discuție fascinantă cu actorul Luke Evans: „Am crezut că glumește”

Când l-a cunoscut pe Charles, Luke Evans a fost impresionat de una dintre confesiunile acestuia. Monarhul i-a dezvăluit că este rudă cu domnitorul român Vlad Țepeș.

Am fost foarte emoționat când am vorbit prima dată cu regele Charles. A venit la mine și m-a întrebat: «La ce lucrezi acum?» și i-am spus: «Tocmai am terminat un film despre Vlad Țepeș care se transformă în Dracula»“, a declarat Luke Evans.

Atunci, el mi-a spus: «Știi, e destul de amuzant, dar eu sunt rudă cu Vlad Țepeș“. Am crezut că glumește. Dar apoi a trecut prin tot arborele genealogic“, a mai spus actorul în emisiunea „The Jonathan Ross Show“.

Legăturile regelui Charles al III-lea cu România

Nu e prima oară când Regele Charles susține că este urmașul celui care a domnit în Țara Românească în secolul al XV-lea. În urmă cu câțiva ani, fostul Prinț de Wales a declarat în documentarul „Wild Carpathia“ că este „descendent al lui Vlad Țepeș, după cum arată arborele genealogic“.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
constantin iacoban jpg
oana roman si marius elisei
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg