Vrei să lucrezi pentru Regele Charles? Salariul este 46.000 de euro pe an! „Acest job te va inspira”

Ultima actualizare:

Regele Charles face angajări! Locul de muncă este unul foarte important, iar salariul va fi de 40.000 de lire sterline pe an. Vei lucra 39 de ore pe săptămână într-unul dintre cele mai faimoase locuri din lume.

Vrei să lucrezi pentru Regele Charles? Salariul este 46.000 de euro pe an!
Vrei să lucrezi pentru Regele Charles? Salariul este 46.000 de euro pe an!

Concret, vorbim de aproximativ 46.500 de euro pe an, dar și de oportunitatea de a lucra pentru familia regală britanică. Cine știe, poate vei avea șansa să o vezi îndeaproape pe frumoasa Kate Middleton sau să schimbi o vorbă plină de înțelepciune cu noul rege al Marii Britanii.

Iar dacă aceste lucruri nu te tentezează, atunci poate vei fi ademenit de faptul că vei câștiga de aproximativ 5,5 ori mai mult decât salariul mediu din România. Practic, un an lângă regele Charles va însemna 5 ani și jumătate la un job mediu din țara noastră. Nu sună rău, nu-i așa? Dar hai să vedem ce trebuie să faci pentru această sumă de bani.

Monarhul caută pe cineva care să aibă grijă de grădinile luxuriante de la Palatul Buckingham. Spectaculoasele grădini se întind pe o suprafață de 16 hectare și includ un loc de aterizare pentru elicopter, un lac și un teren de tenis unde au jucat pe vremuri legendarii Björn Borg, John McEnroe și Steffi Graf, conform The Sun.

Ești plătit ca un rege ca să lucrezi pentru Regele Charles! 

Trebuie spus că regele Charles caută pentru acest job pe cineva care este „pasionat de plante". În descrierea locului de muncă se transmite că angajatul ar putea câștiga până la 40.000 de lire sterline (aproximativ 46.500 de euro) pe an, cu 39 de ore de muncă pe săptămână.

„În calitate de manager al grădinilor, vei fi responsabil pentru întreținerea și aspectul la un standard excepțional la Buckingham Palace Gardens și zonele înconjurătoare. 

Conducând o echipă dedicată și talentată, îți vei folosi abilitățile și expertiza pentru întreținerea gazonului, zonelor cu arbuști, plantelor erbacee și trandafirilor.

Vei savura provocarea de a te asigura că gradinile noastre sunt prezentate la cele mai înalte standarde și vei fi mândru că mii de oameni se bucură de ele în fiecare an la evenimente", se arată în anunțul casei regale britanice.

Regele Charles face angajări! „Vei avea un rol esențial în design-ul viitor al grădinilor”

Buckingham Palace face angajări
Buckingham Palace face angajări

În anunț se mai precizează că vei lucra pentru o „instituție de renume mondial", dar și că vei avea un „un rol esențial” privind modul cum vor arăta grădinile în viitor.

„Cu un angajament față de horticultură, vă veți concentra pe realizarea proiectelor noastre de conservare și îmbunătățire a biodiversității bogate din grădini.

Dacă ești la fel de pasionat de plante ca și de oameni, atunci acest rol te va inspira să performezi”, se precizează în descrierea job-ului.

Așadar, dacă ai experiență în acest domeniu și vrei să lucrezi pentru regele Charles, poți să aplici pentru postul de People and Project Manager. Vei responsabil pentru funcționarea generală a grădinilor de la Buckhingham Palace și vei conduce o echipă, scrie The Sun.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net