Meghan Markle, ținta unor atacuri teroriste la Londra!

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Meghan Markle, 41 de ani, are toate motivele să nu își aducă aminte cu prea multă plăcere de perioada în care ea și prințul Harry, 38 de ani, soțul acesteia, au trăit la Londra, alături de familia regală a Marii Britanii.

În afara rigorilor impuse de conduita Casei Regale, dar, mai ales, după remarcile rasiste la adresa primului copil al celor doi, Meghan Markle a fost supusă și unui stres suplimentar, amenințările teroriste! Neil Basu, 54 de ani, fostul șef al Unității de combatere a terorismului, din cadrul Poliției Metropolitane din Londra, a povestit într-un interviu acordat Channel 4 detalii necunoscute publicului.

Amenințările, confirmate de un înalt ofițer britanic de securitate

Dezgustător și foarte real”, a caracterizat Neil Basu amenințările identificate la adresa lui Meghan Markle și a soțului ei, amintind de terorismul de extremă dreaptă, un fenomen în ascensiune în Regatul Britanic.

Amenințările interceptate de echipele coordonate de Basu au fost anchetate, fiind stabilit faptul că autorii nu glumeau. „Dacă ai fi văzut retorica, mai ales cea online, te-ai simți amenințat tot timpul. Am avut echipe care au investigat, iar autorii au fost urmăriți penal pentru acele amenințări”, a mai spus Basu.

De altfel, afirmațiile ofițerului confirmă temerile prințului Harry. Atunci când a anunțat că renunță la îndatoririle Casei regale a Marii Britanii, Harry și-a luat familia și a părăsit continentul european. Ulterior, el a declarat că îi este teamă pentru integritatea sa, a soției și a copiilor lor, în Marea Britanie.

Harry a luptat în instanță pentru a beneficia de protecție în afara granițelor Angliei, protecție oferită tot de serviciile britanice, care nu ar avea jurisdicție în SUA, unde trăiesc aceștia, în prezent. În luna iulie a acestui an, Înalta Curte din Londra a aflat că decizia de a retrage protecția prințului Harry și a lui Meghan Markle s-a bazat pe o motivație superficială, fiind considerat faptul că amenințările la adresa celor doi nu ar fi atât de periculoase.

Echipa juridică a prințului Harry a adus argumente despre pericolele care îi pasc pe Harry, Meghan Markle și pe cei doi copii ai acestora, Archie, 3 ani, și Lilibet, 1 an, atât în Regatul Unit, cât și în SUA. Aspectul cel mai greu de înțeles a fost faptul că lui Harry i-a fost interzis să își finanțeze singur propria echipă de securitate, așa că fiul regelui Charles al III-lea a pornit o nouă acțiune în jutiție, în luna august a acestui an, pentru a contesta regula impusă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net