Dieta zilnică a regelui Charles al III-lea. Cum se hrănește monarhul Marii Britanii?

Dietele culinare ale monarhilor Marii Britanii nu mai sunt ținute la secret. Regina Elisabeta a II-a, de exemplu, prefera mesele simple, sumare, dar dese. Mai adăuga și câte un pahar de gin sau un aperitiv Dubonnet. Fiul ei cel mare, actualul rege al Angliei, are preferințe total diferite.

Dietă vegetariană, fără prânz

La 74 de ani, regele Charles al III-lea este cel mai în vârstă moștenitor care a ajuns vreodată la tron. S-a întâmplat în luna ​​în septembrie, după ce Regina Elisabeta a II-a a murit, la vârsta de 96 de ani, la moșia ei din Balmoral, în Scoția.

Dacă despre dieta reginei s-a discutat ani la rând, obieciurile culinare ale noului monarh au devenit de interes. Charles al III-lea preferă să urmeze o dietă culinară pe bază de plante, dar nu exclusiv, și are obiceiul să sără peste masa de prânz, conform Independent.co.uk

Britanicii sunt fascinați de regimul alimentar urmat de membrii de seamă ai Casei Regale, punând pe seama dietelor culinare vârstele înaintate atinse de aceștia. Mama reginei Elisabeta a II-a a trăit până la vârsta de 101 ani, regretata regină a decedat la 96 de ani, iar soțul ei, prințul Filip, la 99 de ani.

Regele Charles al III-lea mănâncă doar două mese principale pe zi: micul dejun și cina. Într-o listă de 70 de fapte, publicată de Clarence House, în 2018, pentru a marca 70 de ani de naștere a prințului Charles, al 20-lea fapt descria: „Prințul nu mănâncă prânzul”.

Un observator regal a explicat faptul că Charles consideră prânzul un lux, care îi deturnează programul încărcat. În 2020, Clarence House a dezvăluit că rețeta de brunch preferată a Regelui Charles erau ouăle moi cu brânză: „Prințul a dezvăluit, de asemenea, una dintre rețetele sale preferate, Cheesy Baked Eggs, care poate fi făcută folosind orice tip dintre cunoscutele noastre brânzeturi britanice”.

De asemenea, se pare că Regele se bucură de un ou fiert la fiecare masă, în special de un ou poșat, care a fost fiert timp de aproximativ două până la trei minute.

Charles a declarat pentru BBC, în 2021: „De ani de zile nu am mâncat carne și pește două zile pe săptămână și nu mănânc produse lactate într-o zi pe săptămână”. Conform unor surse apropiate Casei Regale, Charles al III-lea nu suportă ciocolata, cafeaua și usturoiul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub amal george cooney png
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
shutterstock 2097257428 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
image png
femeie sexy jpg
2 bd IMG 8130b jpg
foto sex jpeg
zodia singura de sarbatori jpg