Dieta zilnică a regelui Charles al III-lea. Cum se hrănește monarhul Marii Britanii?

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Dietele culinare ale monarhilor Marii Britanii nu mai sunt ținute la secret. Regina Elisabeta a II-a, de exemplu, prefera mesele simple, sumare, dar dese. Mai adăuga și câte un pahar de gin sau un aperitiv Dubonnet. Fiul ei cel mare, actualul rege al Angliei, are preferințe total diferite.

Dietă vegetariană, fără prânz

La 74 de ani, regele Charles al III-lea este cel mai în vârstă moștenitor care a ajuns vreodată la tron. S-a întâmplat în luna ​​în septembrie, după ce Regina Elisabeta a II-a a murit, la vârsta de 96 de ani, la moșia ei din Balmoral, în Scoția.

Dacă despre dieta reginei s-a discutat ani la rând, obieciurile culinare ale noului monarh au devenit de interes. Charles al III-lea preferă să urmeze o dietă culinară pe bază de plante, dar nu exclusiv, și are obiceiul să sără peste masa de prânz, conform Independent.co.uk

Britanicii sunt fascinați de regimul alimentar urmat de membrii de seamă ai Casei Regale, punând pe seama dietelor culinare vârstele înaintate atinse de aceștia. Mama reginei Elisabeta a II-a a trăit până la vârsta de 101 ani, regretata regină a decedat la 96 de ani, iar soțul ei, prințul Filip, la 99 de ani.

Regele Charles al III-lea mănâncă doar două mese principale pe zi: micul dejun și cina. Într-o listă de 70 de fapte, publicată de Clarence House, în 2018, pentru a marca 70 de ani de naștere a prințului Charles, al 20-lea fapt descria: „Prințul nu mănâncă prânzul”.

Un observator regal a explicat faptul că Charles consideră prânzul un lux, care îi deturnează programul încărcat. În 2020, Clarence House a dezvăluit că rețeta de brunch preferată a Regelui Charles erau ouăle moi cu brânză: „Prințul a dezvăluit, de asemenea, una dintre rețetele sale preferate, Cheesy Baked Eggs, care poate fi făcută folosind orice tip dintre cunoscutele noastre brânzeturi britanice”.

De asemenea, se pare că Regele se bucură de un ou fiert la fiecare masă, în special de un ou poșat, care a fost fiert timp de aproximativ două până la trei minute.

Charles a declarat pentru BBC, în 2021: „De ani de zile nu am mâncat carne și pește două zile pe săptămână și nu mănânc produse lactate într-o zi pe săptămână”. Conform unor surse apropiate Casei Regale, Charles al III-lea nu suportă ciocolata, cafeaua și usturoiul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net