Harry și Meghan pun Casa Regală pe jar. Netflix lansează documentarul cu cei doi: „Un joc murdar!”

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Prințul Harry și Meghan Markle sunt protagoniștii unui documentar, întins pe mai multe episoade, care îi are în prim-plan, iar Casa Regală a Marii Britanii e în alertă, după ce Netflix a lansat al doilea trailer al producției, iar fiul regelui Charles al III-lea poate fi văzut cum critică monarhia.

Trailerul oficial a fost lansat de Netflix la începutul lunii decembrie și deja le-a dat frisoane membrilor Casei regale a Marii Britanii, așa că Harry și Meghan au revenit în atenția tuturor, după ce Netflix a lansat cel de-al doilea teaser, cu noi detalii picante. Cu siguranță, familia din Anglia a prințului Harry nu va fi foarte încântată să îl audă pe acesta cum critică ierarhia Casei Regale sau cum relatează despre angajați care au inventat și distribuit bârfe despre el și Meghan. Cel mai dureros, probabil, va fi momentul când Harry descrie monarhia drept „un joc murdar”.

Lansarea producției e programată la doar trei luni de la decesul bunicii lui Harry, regina Elisabeta a II-a. de altfel, subiectul a fost unul sensibil și e cunoscut faptul că Harry a avut discuții cu bunica sa pe tema show-ului de pe Netflix. 

Harry vorbește, în fața camerelor de filmat, despre suferința îndurată de femeile care fac parte din monarhia britanică, nevoite să se supună conduitei oficiale, după ce se mărită cu membri ai familiei regale. Un prieten al celor doi explică, de asemenea, că Harry și Meghan Markle au fost nevoiți să se confrunte cu ură și rasism, în perioada când trăiau în Marea Britanie. 

Netflix a confirmat data de 8 decembrie pentru lansarea producției, la fix trei luni de la decesul reginei Elisabeta a II-a. Este vorba despre prima parte a documentarului, pentru că a doua parte a seriei va fi lansată pe 15 decembrie. Adică, fix în ziua când prințesa de Wales, Kate Middleton va găzdui un program special de Crăciun, la Abația Westminster. 

Primul trailer al seriei a fost interpretat drept un atac al prințului Harry la adresa fratelui său, William. Teaserul a fost lansat în perioada în care William și Kate se aflau într-o deplasare în SUA, țara în care Harry și Meghan Markle s-au mutat. 

Documentarul, pentru care ducii de Sussex au încasat fabuloasa sumă de 100 de milioane de dolari, după cum a scris presa internațională, va include, de asemenea, interviuri cu istorici și jurnaliști care vor analiza detaliat modul în care mass-media a influențat relația lui Harry și Meghan cu Familia regală.

Harry şi Meghan Markle au semnat un contract cu platforma de streaming Netflix pentru care vor produce mai multe programe TV, ce variază de la emisiuni pentru copii şi până la seriale de tip reality-show. Cei doi s-au mutat în sudul Californiei după ce au renunţat la calitatea de membri cu roluri active în rândul Casei Regale britanice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net