Boala secretă de care suferea Regina Elisabeta a II-a. Nici măcar Prințul Harry nu a știut

Familia Regală a oferit toate detaliile despre boala secretă de care a suferit Regina Elisabeta, în ultimul său an de viață. Mai mult, se pare că aceasta știa că nu mai are mult de trăit, iar Prințul Harry nu avea habar de starea sa de sănătate. 

Au apărut informații neștiute până acum despre boala de care suferea Regina Elisabeta. potrivit spuselor lui Gyles Brandreth, unul dintre autorii regali, dar și prieten al Prințului Philip, se pare că Majestatea Sa suferea de o formă de cancer de măduvă osoasă, caracterizată, adesea, prin durerea de oase. 

Informațiile au apărut în spațiul public înainte ca Prințul Harry să facă toate dezvăluirile despre Casa Regală, în publicația sa. 

Regina Elisabeta știa că zilele îi sunt numărate

Autorul regal a vorbit despre forma de cancer de care suferea Regina Elisabeta. Potrivit informațiilor oferite de dailymail, se pare că momentul în care Majestatea Sa a primit diagnosticul a fost cel în care s-a și împăcat cu ideea că nu mai are mult de trăit, dat fiind faptul că nu există, până în prezent, un tratament pentru această boală. 

Despre cancerul de care suferea Regina, autorul Gyles Brandreth a menționat:

„Am auzit că regina a avut o formă de mielom – cancer de măduvă osoasă – ceea ce ar explica oboseala și pierderea în greutate și acele „probleme de mobilitate” despre care ni s-a spus adesea în ultimul an sau cam așa ceva din viața ei. Cel mai frecvent simptom al mielomului este durerea osoasă, în special la nivelul pelvisului și în partea inferioară a spatelui, iar mielomul multiplu este o boală care afectează adesea persoanele în vârstă.

În prezent, nu se cunoaște niciun leac, dar tratamentul – inclusiv medicamente care ajută la reglarea sistemului imunitar și medicamente care ajută la prevenirea slăbirii oaselor – poate reduce severitatea simptomelor sale și poate prelungi supraviețuirea pacientului cu câteva luni sau cu doi-trei ani.”

Citește și - Adevărul nebănuit despre relația dintre Lady Diana și Regina Elisabeta! Promisiunea secretă a suveranei

Harry și Meghan Markle nu ar fi știut de boala Reginei

Tot publicația citată mai informează că Prințul Harry și Meghan Markle nu știau de boala de care suferea Regina Elisabeta. Despre asta a vorbit fondatoarea și creatoarea podcastului To Di For Daily, Kinsey Schofield, care a menționat faptul că cei doi nu ar fi știut de această informație tocmai pentru a o proteja. Acum, autorul regal a menționat totul despre cancerul reginei, înainte ca Prințul Harry să transforme această informație într-un breaking news.

„Cineva mi-a trimis un mesaj astăzi sugerând că poate – pentru că nu știu ce părere aveți voi, dar eu am auzit aceste zvonuri despre cancerul de măduvă osoasă de foarte mult timp – Gyles a primit permisiunea familiei de a include acest lucru în cartea sa pentru a se asigura că nu era o știre de ultimă oră dacă Harry o includea în Spare, ceea ce cred că este foarte inteligent. 

Cred că asta ar putea fi foarte mult pentru că am auzit șoaptele și poate că familia a vrut să controleze modul în care a fost publicată această informație”, a menționat , potrivit Daily Mail.

Cu toate acestea, Prințul Harry și-a lansat noua carte, „Spare” și se pare că acolo a oferit și  detalii despre boala de care suferea Regina. Informațiile se contrazic, așadar, iar singura teorie care rămâne în picioare este următoarea: dacă Prințul Harry deja știa de boala Reginei, autorul regal a ținut să facă publică informația înainte ca acesta să lanseze cartea „Spare”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net