Vărul reginei Elisabeta a II-a, acuzat că a abuzat un copil!

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Vărul regretatei regine Elisabeta a II-a, lordul Mountbatten, a fost acuzat că a abuzat un băiat de 11 ani la o casă de copii, într-un dosar care a fost deschis la 43 de ani după moartea sa.

Lordul Mountbatten a fost ucis în 1979 (Foto: Wikipedia)
Lordul Mountbatten a fost ucis în 1979 (Foto: Wikipedia)

Citește și: E oficial! Primul membru al familiei regale britanice, la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» versiunea UK

Arthur Smyth, care a renunțat la dreptul de a rămane sub anonimat, susține că a fost molestat de două ori de către figura regală în 1977, la infama casă de copii Kincora din Irlanda de Nord. Smyth, acum în vârstă de 56 de ani, susține că a fost mai întâi abuzat de William McGrath, un membru al personalului care a ajuns să fie cunoscut drept „fiara din Kincora”, la scurt timp după ce a ajuns în instituție.

Te-ar putea interesa și: Mormântul reginei Elisabeta a II-a poate fi vizitat. Prețurile de acces i-au revoltat pe britanici

Acesta i l-ar fi prezentat unui străin „de lux” în august 1977, care a abuzat de el de două ori. Smyth a explicat pentru Sunday Life: „McGrath spunea: «Vei întâlni un prieten special». Și eu am spus: «Oh, chiar?» Și atunci m-a dus în camera aceea jos, era un birou mare, cu o masă mare și era un duș. Numele lui nu a fost niciodată menționat în cameră. Mi-a cerut să fac un duș și apoi McGrath a venit să mă ia după aceea”.

Vezi și: El e bărbatul care a intrat în dormitorul reginei Elisabeta a II-a, în anii 80. Nu e prințul Philip!

A aflat cine e agresorul după asasinarea lui

Smyth susține că și-a dat seama cine era agresorul său abia în 1979, când uciderea lordului Mountbatten era în toate ziarele. Lordul Mountbatten, unchiul prințului Filip și văr de-al doilea al regelui George al VI-lea, a fost ucis când Armata Republicană Irlandeză (IRA) a plasat o bombă pe iahtul său.

Iată și: Moartea Reginei Elisabeta a II-a a scos la iveală un nou dușman al monarhiei și al Casei Regale

Acum, pentru prima dată, Înalta Curte din Belfast urmează să asculte acuzațiile conform cărora ar fi abuzat un băiat la casa de copii, o instituție care s-a confruntat cu acuzații larg răspândite de abuz. În urmă cu cinci ani, o anchetă publică a constatat că cel puțin 39 de băieți au fost abuzați la Kincora – la patru decenii după ce trei membri ai personalului au fost condamnați la închisoare pentru că au abuzat acolo 11 victime. Ancheta a criticat autoritățile pentru că nu au acționat.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net