E oficial! Primul membru al familiei regale britanice, la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» versiunea UK

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Membrii Casei Regale britanice au fost mereu apreciați pentru eleganța lor și rafinamentul lor, așa că e greu de crezut cum unul dintre aceștia a acceptat să participe la versiunea britanică a show-ului «Sunt celebru, scoate-mă de aici!». Televiziunea ITV a confirmat că într-adevăr au bătut palma cu unul dintre urmașii Reginei Elisabeta a II-a. 

E oficial! Primul membru al familiei regale britanice, la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!
E oficial! Primul membru al familiei regale britanice, la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Așadar cine să fie membrul celei mai faimoase familii regale din Europa care să fi acceptat provocarea de a se expune într-un astfel de show, în care se va confrunta cu probe dure în jungla australiană. Să fie rebelul Harry? Sau poate actrița Meghan Markle?

Citește și: Ducele de Sussex are cu totul alt nume în realitate! «Harry» este doar un diminutiv

Este de fapt vorba despre unul dintre personalitățile mai puțin cunoscute de la Palatul Buckingham, Mike Tindall, 43 de ani, fost jucător de rugby, căsătorit cu Zara Phillips, nepoata regretatei Reginei. 

Membrul familiei regale, Mike Tindall, va apărea alături de vedete precum cântărețul Boy George, comicul Seann Walsh și DJ Chris Moyles.

Vezi și: Harry și Meghan Markle, considerați «vedete de categoria B» la Hollywood: «Casa lor pare o cabană umilă»

Detaliile despre înțelegerea lui Mike rămân un secret bine păzit, dar o sursă a declarat pentru The Sun: „Este o lovitură masivă. Mike a fost prezent la unele dintre cele mai importante momente din istoria regală de generații. Va fi discret în această privință, dar simpla lui prezență înseamnă că acest show va fi unul fabulos.”

Nu rata nici: Ziua în care Charles al III-lea va fi încoronat rege al Marii Britanii, anunțată oficial

Mike Tindall, membru cheie al familiei regale britanice

Mike, care a jucat în Cupa Mondială din 2003 cu Anglia, s-a căsătorit cu nepoata Reginei Elisabeta a II-a, Zara, în 2011. Cuplul are trei copii, o fiică Mia în vârstă de opt ani, Lena de patru ani și Lucas de un an.

Mike a devenit în timp un membru cheie al cercului regal. A fost fotografiat comunicând într-o manieră jucăușă cu prințul Louis, în vârstă de patru ani, la jubileul regretatei suverane și a însoțit-o pe Zara, în vârstă de 41 de ani, la înmormântarea reginei luna trecută.

Mike a spus a declarat în podcast-ului său, The Good, The Bad & The Rugby, că a fost surprins de cetățenii care și-au exprimat durerea față de moartea Reginei. 

"Zara a iubit-o pe Regină dincolo de orice. Aveau în comun pasiunea pentru cai, aveau o legătură reală în acest sens.”, a menționat acesta. 

Nu este prima dată când membrii casei regale participă la un show TV

Mike și Zara au titlu de membri regali care nu sunt în funcțiune așa că își câștigă singuri traiul, deși locuiesc la Gatcombe, moșia din Cotswolds a mamei lui Zara, Prințesa Anne.

Ultima emisiune TV majoră de familie în care apar membrii familiei regale a fost nefericita ediție caritabilă It’s A Royal Knockout din 1987.

Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward au fost costumați în căpitani de echipă, într-o manevră de imagine pusă la cale de Edward. Din nefericire, regina Elisabeta a II-a și prințul Filip au fost „consternați”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net