Moartea Reginei Elisabeta a II-a a scos la iveală un nou dușman al monarhiei și al Casei Regale

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Casa Regală a Marii Britanii a supraviețuit multor scandaluri care au pus în pericol integritatea monarhiei, printre care acuzațiile de abuz sexual aduse Prințului Andrew sau momentul când Harry s-a costumat în soldat nazist. La acest moment, însă, Familia Regală se confruntă cu un dușman ce pare de neoprit și pe care nu-l poate controla. 

Casa Regală a Marii Britanii este din 2016 subiectul unuia dintre cele mai de succes seriale de pe platforma Netflix, este vorba de producția The Crown, ajunsă deja la al cincilea sezon.

Citește și: Încoronarea regelui Charles, pusă în pericol? Incidentul care poate schimba planurile la Casa Regală

Regina Elisabeta, geloasă pe Jackie Kennedy?

Serialul despre Casa Regală a reprezentat de-a lungul timpului momente cu adevărat scandaloase din interiorul familiei, scoțând la iveală conflicte despre care puțini știau sau le-ar fi bănuit.

Cum ar fi, spre exemplu, faptul că Regina Elisabeta a II-a ar fi fost foarte intimidată de întâlnirea cu Jackie Kennedy, pe care era geloasă din cauza frumuseții și a dezinvolturii ei. Această întâmplare a fost relatată chiar într-unul dintre episoadele controversatului serial de televiziune britanic. 

Nu rata nici: Kate Middleton trebuie să renunțe la stilul vestimentar care a consacrat-o! Iată ce reguli va trebui să urmeze

Dușmanul Casei Regale și al Monarhiei: media și televiziunea!

De asemenea, au existat momente în viața familiei britanice care au întrecut orice scenariu de film. Momentul când Harry s-a costumat într-un soldat nazist la o petrecere a fost surclasat de legăturile Prințului Andrew cu pedofilul Jeffrey Epstein și acuzațiile de abuz sexual aduse mai apoi Ducelui de York. 

Hai să afli și: Doliu la Casa Regală a Marii Britanii! Au ținut totul secret: „Ne pare rău să anunțăm...”

Rămâne de văzut dacă regele Charles al-III-lea va păstra monarhia unită, la fel ca și până, ori media și televiziunea vor distruge Casa Regală, pentru că la momentul acesta este dușmanul numărul 1 și pare fi de neoprit. 

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, serialul de televiziune The Crown continuă, iar regizorii au de gând să abordeze subiecte pe care până la acest moment le-au evitat din respect pentru Majestatea Sa. Acum, nimeni și nimic nu mai oprește media să intre în subiecte scandaloase care pot periclita imaginea Monarhiei.

Serialul The Crown va reprezenta interviul scandalos al lui Lady Diana 

În alte cuvinte, al cincilea sezon din The Crown se anunță a fi exploziv, deoarece va prezenta interviul controversat pe care Prințesa Diana l-a acordat jurnalistului Martin Bashir, pentru BBC, la puțin timp după divorț, și în care l-a acuzat pe Charles, în mod public, că a înșelat-o. De asemenea, actualul monarh al Marii Britanii va fi înfățișat precum un personaj malițios, adulterin și foarte strict. 

Producătorii au dat publicității un trailer de 37 de secunde în care Prințesa Diana se pregătește pentru interviul ce avea să zdruncine din temelii Casa Regală și urma să îi afecteze, până la sfârșitul vieții, relațiile cu familia regală. 

Meghan Markle este un alt membru al Casei Regale, pe care regizorul serialului The Crown ar putea să îl abordeze în show-ul de succes, mai ales că ducesa de Sussex a făcut acuzații foarte grave de rasism, față de anumite persoane de la Palatul Buckingham. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net