Cu aceste femei s-a spus că ar fi înșelat-o prințul Philip pe regina Elisabeta a II-a

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, ai Marii Britanii, au format un cuplu solid, aparent armonios, dar în viața familiei lor au existat numeroase furtuni, legate de presupusele infidelități ale soțului.

Zvonurile nu au fost confirmate vreodată

Despre Prințul Philip s-a spus, încă din primii ani ai căsătoriei cu Elisabeta, în 1947, când aceasta era prințesă, că ar fi fost un afemeiat. De vină erau simțul său al umorului și șarmul, care, deseori, erau confundate cu flirtul, mai ales când discuta cu alte femei decât cu soția sa.

Spiritul de aventură al prințului Philip și participarea la diverse întâlniri ale unui club destinat exclusiv bărbaților au alimentat aceste zvonuri.

Vezi și: Ce nu s-a văzut la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a. Momentele care au dat emoții organizatorilor

Subiectul a fost tratat și în cartea „My Husband And I: The Inside Story of 70 Years of Royal Marriage” sau „Alături de soțul meu: culisele unui mariaj regal de 70 de ani”, în care autoarea Ingrid Seward, precizează că zvonurile cu privire la „escapadele” Ducelui de Edinburgh ajunseseră la cote alarmante.

A durat mai bine de patru luni și au existat zvonuri că se dăduseră niște petreceri dezlănțuite”, a scris autoarea cărții, Ingrid Seward Ea amintește, printre presupusele amante pe Helene Foufounis și pe Pattricia „Pat” Kirkwood.

Tatăl Elisabetei, furios din cauza zvonurilor

În 1948, după un show susținut de artista Pat Kirkwood, prințul Philip a ajuns în cabina acesteia. Mai mult cei doi au cinat și chiar au luat micul dejun a doua zi.

Ziarele britanice au speculat idila, iar regele George al VI-lea a fost furios când a aflat din presă bârfele despre soțul fiicei sale. Zvonurile au continuat, timp de ani de zile, și s-a discutat despre faptul că actrița ar fi primit cadou chiat un Rolls-Royce, din partea prințului, tatăl actualului rege al Marii Britanii, Charles al III-lea.

Citește și: Prințul William și Harry au un frate și o soră vitregă! Au fost surprinși la înmormântarea reginei

Pat Kirkwood a negat idila, iar prințul a afirmat că zvonurile sunt „legende ale mass-media”. Mai târziu, în anii 90, Pat Kirkwood a declarat că „aș fi avut o viață mai fericită și mai ușoară dacă Prințul Philip, în loc să vină neinvitat în cabina mea, pleca acasă la soția sa însărcinată, în noaptea cu pricina”.

Legătura dintre Ducele de Edinburgh și Helene Foufounis a apărut în momentul când ea i-a cerut să fie nașul copilului său, al cărui tată nu era cunoscut.

Helene a avut doi copii când s-a despărțit de primul soț, dar a refuzat să dezvăluie cine era tatăl lor. Așa că, atunci când Philip a fost ales să fie naș, s-a presupus că el ar fi tatăl. În ciuda acestor zvonuri, Helene a preferat ca paternitatea copiilor ei să rămână un mister. Totuși, unul dintre copii a negat că Prințul Philip ar fi tatăl lui”, a mai spus Ingrid Seward.

Vezi și: Povestea impresionantă a coroanei, a sceptrului și a globului de pe sicriul reginei Elisabeta a II-a

În ciuda scandalurilor numeroase care au vizat Casa Regală a Marii Britanii, prințul Philip și regina Elisabeta a II-a au rămas împreună, până la decesul Ducelui de Edinburgh, 9 aprilie 2021. Un an mai târziu, la 8 septembrie 2022, regina s-a stins din viață, la venerabila vârstă de 96 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net