Gafa urmașului Regelui Mihai I, după decesul reginei Elisabeta. Ce a putut să scrie Nicolae al României!

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Decesul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a stârnit un val de compansiune, la nivelul tuturor statelor lumii. O multitudine de mesaje de condoleanțe au fost transmise, în memoria regretatei Suverane.

Regina Elisabeta a II-a a decedat joi, 8 septembrie. Avea 96 de ani și a domnit timp de 7 decenii.
Regina Elisabeta a II-a a decedat joi, 8 septembrie. Avea 96 de ani și a domnit timp de 7 decenii.

Din păcate, așa cum se întâmplă în multe cazuri, se mai strecoară și gafe. Iar una dintre primele erori „scăpate” poartă semnătura lui Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai I, vărul de gradul III al Reginei Elisabeta a II-a.

A greșit anii domniei Reginei Elisabeta a II-a

„Cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, s-a stins din viață. De-a lungul celor 72 de ani de domnie, a trecut prin multe încercări politice și sociale, fiind ghidată însă mereu de credință și de iubirea pentru țară. Dumnezeu să o odihnească în pace!”,  se arată în mesajul publicat pe pagina lui Nicolae al României.

În 2022, britanicii au celebrat Jubileul de Platină, marcând al șaptelea deceniu al domniei Suveranei. Mai precis, Elisabeta a II-a, a ocupat tronul Casei Regale a Marii Britanii timp de 70 de ani și 214 zile și nu 72 de ani, așa cum scrie în mesajul semnat de Nicolae al României.

Citește și: „Podul Londrei s-a prăbușit”: operațiunea specială a Guvernului britanic după moartea reginei Elisabeta a II- a

Regina Elisabeta a II-a a murit la reședința ei din Balmoral, Scoția, avându-i alături pe fiul ei, Regele Charles al III-lea, cei doi nepoți, prințul William și Harry și pe ceilalți trei copii ai Suveranei.

Vezi și: O dragoste de-o viață! Prințul Philip a renunțat la tot pentru a-i fi alături reginei Elisabeta a II-a

Viața Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii reprezintă un capitol major din istoria Angliei, marcând o eră. A plecat dintre noi, la venerabila vârstă de 96 de ani, joi, 8 septembrie, fiind cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
FotoJet (10) jpg
lidl
bani de Craciun jpg
pnrr bloc jpg
Bărbat cu un telefon in mana FOTO Shutterstock
kfc pui foto shutterstock
FotoJet (9) jpg
la masa jpg