Regina Elisabeta, în stare gravă! Rudele se strâng pentru a sta la căpătâiul ei

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

În aceste clipe grele, la căpătâiul Reginei Elisabeta a II-a, 96 de ani, sunt Prințul Charles, soția sa, Camilla și sora acestuia, Prințesa Ana.

Copiii Reginei Elisabeta se strâng, la castelul Balmoral, pentru a fi alături de suverană
Copiii Reginei Elisabeta se strâng, la castelul Balmoral, pentru a fi alături de suverană

Presa din Marea Britanie vorbește despre o mobilizare amplă a familiei regale, după ce medicii suveranei au spus că sunt îngrijorați din cauza stării de sănătate acesteia.

Regina este supravegheată, la castelul Balmoral, din Scoția

Regina se află, în prezent, la castelul Balmoral, din Scoția, sub supravegherea medicilor. Daily Mail a surprins momentul sosirii Prințului William, la castelul Balmoral, tabloul fiind unul cu adevărat emoționant.

Aflat la volanul unui SUV, William i-a adus, în aceeași mașină, la căpătâiul bunicii sale, și pe unchii Andrew și Edward, alături de soția sa, Sofia. 

Mai multe imagini sunt disponibile AICI.

În urmă cu scurt timp, The Guardian a relatat că Meghan Markle se află în Londra, fiind posibil ca aceasta să se deplaseze în Scoția. Acest lucru arată că este foarte posibil ca și Harry să se fi alăturat rudelor, la Balmoral.

Citește și: Starea de sănătate a Reginei Elisabeta s-a agravat. A fost plasată sub supraveghere medicală la reședința din Balmoral

„În urma unei evaluări suplimentare în această dimineață, medicii Reginei sunt îngrijorați de sănătatea Majestății Sale și i-au recomandat să rămână sub supraveghere medicală", se spune într-un comunicat oficial, citat de BBC.

Suverana Marii Britanii s-a retras miercuri, 7 septembrie, dintr-un Consiliu Privat virtual, iar medicii au sfătuit-o să se odihnească. BBC mai relatează că Prințul Charles a venit s-o viziteze la castelul din Balmoral.

Noua prim-ministră a Marii Britanii, Liz Truss, a declarat că „întreaga țară" este „profund îngrijorată" de veștile legate de Regina Elisabeta. „Gândurile mele - și gândurile oamenilor din Regatul Unit - sunt alături de Majestatea Sa și familia ei în acest moment", a adăugat ea, conform sursei citate.

Vezi și: Doliu la Curtea Regală! Regina Elisabeta a II-a plânge moartea verișoarei prințului Phillip

La începutul acestei săptămâni, Regina Elisabeta nu a mers la Londra pentru a numi următorul premier, rămânând la Castelul Balmoral, unde a primit-o pe Liz Truss, înlocuitoarea lui Boris Johnson. Decizia a reprezentat o premieră istorică în cei 70 de ani de domnie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net