Doliu la Curtea Regală! Regina Elisabeta a II-a plânge moartea verișoarei prințului Phillip

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a este copleșită de durere, după ce verișoara prințului Phillip și prietenă apropiată a Maiestății Sale încă din copilărie, Lady Myra Butter, s-a stins din viață pe 29 iulie, la vârsta de 97 de ani. 

Doliu la Curtea Regală! Regina Elisabeta a II-a plânge moartea verișoarei prințului Phillip
Doliu la Curtea Regală! Regina Elisabeta a II-a plânge moartea verișoarei prințului Phillip

După ce s-au întâlnit în copilărie, Regina Elisabeta a II-a și Lady Myra au rămas bune prietene de-a lungul vieții. Regina și sora ei, Prințesa Margaret, au participat la nunta lui Lady Myra cu maiorul David Butter în 1946.

Citește și: Prințul Harry, „mort de îngrijorare”! Riscă să înceapă un nou război cu regina Elisabeta a II-a

Anul trecut, Lady Myra a vorbit în cadrul unui interviu despre relația ei cu Maiestatea Sa, amintindu-și cum au luat lecții de înot împreună.

Regina a spus că a fost cu foarte mult timp în urmă. Ei bine, cred că aveam amândouă aproximativ 12 ani. Sunt destul de norocoasă din acest punct de vedere. Memoria mea este bună, la fel și a ei.”, a povestit Lady Myra. 

Află și: Cine a înlocuit-o pe regină la deschiderea Jocurilor Commonwealthului? Elisabeta a II-a are mari probleme de sănătate

Lady Myra, dezvăluiri despre «prințesa» Elisabeta

Lady Myra a fost una dintre cele câteva fete selectate de Palatul Buckingham să facă parte din anturajul celei care atunci era Prințesa Elisabeta, pentru a o acompania la diverse evenimente.

Interesant și: Problemele din ce în ce mai mari în familia regală? Prințul Harry și Meghan n-au de gând să o viziteze pe regina Elisabeta

«Au ales câteva fete pentru a face ca protocolul regal al prințesei Elisabeta a II-a să fie mai distractiv. Eram un grup de oameni ce includeau prieteni de familie și toți oamenii din cercurile regale, era o atmosferă normală pentru noi.», a mai relatat Lady Myra. 

Lady Myra, care este și o verișoară a prințului Philip, a remarcat că regina avea un simț al umorului foarte bun, pe care l-a menținut toată viața, notează People

Să nu-ți scape nici: Regina Elisabeta, gestul care a uimit pe toată lumea! Ce a făcut în timpul vizitei lui Ceaușescu

Alți doi apropiați ai Reginei Elisabeta a II-a au murit la scurt timp după prințul Phillip

După ce și-a luat rămas bun de la soțul ei de 73 de ani în aprilie 2021, regina Elisabeta a deplâns și moartea a două doamne de la Curtea Regală, la sfârșitul anului trecut. Diana Maxwell, Lady Farnham, care a servit la curtea Reginei timp de 34 de ani, a murit la vârsta de 90 de ani pe 29 decembrie. 

Află și: Regina Elisabeta a II-a, gest neașteptat de ziua nepotului William! Ireal ce a făcut și pentru Kate Middleton

Cu doar câteva săptămâni mai devreme, o altă domnișoară a reginei, Ann Fortune FitzRoy, ducesa de Grafton, a murit pe 3 decembrie. Ducesa de Grafton a servit drept stăpână a robelor monarhului din 1967 până când a murit la vârsta de 101 ani. 

Regina Elisabeta a II-a are un grup de prieteni care locuiesc la palat

În ciuda acestor evenimente coleșitor de triste, Regina Elisabeta are o echipă strânsă de prieteni și angajați loiali la care poate apela.

Nu rata nici: Motivul emoționant pentru care nimeni nu o mai strigă ”Lilibet” pe regina Elisabeta a II-a

Are prieteni alături de care servește cina și cu care se uită seara la televizor. Ea este rareori singură, datorită unor servitori loiali precum asistenta personală Angela Kelly și lacheul de lungă Paul Whybrew la îndemână în majoritatea zilelor. 

 „Cei care lucrează la Curtea Regală își prețuiesc locul și au devenit un sprijin pentru Regină ea fiind o persoană cu care pot să râdă și cu care potvorbi despre problemele zilei. Orice ar fi suferința ei personală, ea vrea să se descurce într-un mod cât mai vesel posibil”, a declarat o sursă din interior. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net