Scandal total la Casa Regală! Imaginile intime cu Harry și Meghan stârnesc vâlvă-n toată lumea

Departe de Casa Regală, Prințul Harry și Meghan Markle își trăiesc viața așa cum vor. Recent, un nou subiect controversat care-i are pe cei doi în prim plan a stârnit revoltă la Casa Regală: imaginile intime cu cei doi, prezentate de Netflix într-un trailer de 60 de secunde. 

Potrivit informațiilor oferite de thesun, promo-ul durează 60 de secunde și este, de fapt, un serial-documentar. Lucrul cel mai șocant pentru Casa Regală este faptul că, în trailer, Harry vorbește, sub forma unei amenințări, despre evenimentele de culise din cadrul acesteia.

Harry și Meghan
Harry și Meghan

Imagini intime cu Prințul Harry și Meghan Markle

Deși au spus că își doresc discreție, trailerul de pe Netflix înfățișează fix contrariul legat de Prințul Harry și Meghan Markle. Cei doi se sărută, sar de bucurie și apar tot felul de cadre cu ei, în ipostaze foarte apropiate. Oamenii de la Casa Regală sunt de părere că acest trailer s-a lansat acum tocmai pentru a le pune probleme Prințului William și soției sale, Kate Middleton, aflați într-o vizită extrem de importantă în Boston.

Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle

Sursa citată mai menționează faptul că William și Kate au încercat să ignore acțiunile celor doi, însă chiar dacă au fost numai zâmbet, Kate nu și-a putut lua gândul, se pare, de la trailerul care le-a zguduit, din nou, liniștea. 

„Erau amândoi numai un zâmbet. Totuși, se putea vedea că Kate avea o privire de oțel”, a spus un locuitor din Boston, despre William și Kate. 

Ingrid Seward, redactor-șef al publicației „Majesty”, a declarat: „Lansarea trailerului în timp ce William și Kate se află la Boston pare o ambuscadă a lui Harry și Meghan. Ei sunt destul de buni la astfel de lucruri, iar sincronizarea e totul. 

Nu rata - Meghan Markle, protagonista unei rușinoase scene de sex! Ducesa e urmărită de trecutul controversat

„Dacă privim cu atenție cât de bine au fost primiți William și Kate în Boston și dacă analizăm munca extraordinară pe care o fac în comunitate, ne dăm seama că tentativa celor doi a eșuat”, a spus Ingrid.

În trailerul Netflix, momentul în care Harry vorbește despre „spatele ușilor închise” este unul crucial. Avertismentul acestuia este urmat de o imagine cu William, Kate, Camilla și o Meghan însărcinată.

Cadrul a stârnit speculații potrivit cărora producția Netflix va conține noi informații despre ruperea relației dintre Meghan Markle și Casa Regală. La vremea respectivă, ea era însărcinată cu Archie. 

William și Kate au ignorat total acțiunea celor doi

Pe cealaltă parte, Prințul William și Kate Middleton, aflați într-o vizită la Boston, au ignorat complet lansarea trailerului Netflix despre Meghan și Harry. 

Cei doi au fost extrem de bine primiți de mulțimea de oameni, căci toți îi așteptau cu sufletul la gură. Aceștia au felicitat antreprenorii aflați în spatele unor proiecte ecologice și chiar au organizat o plimbare improvizată, pentru a saluta mulțimea. Pentru acest lucru a fost necesară blocarea unei părți a orașului. 

William și Kate, în timpul vizitei din Boston
William și Kate, în timpul vizitei din Boston

În cadrul vizitei din Boston, Kate Middleton a putut să simtă iubirea tuturor femeilor de acolo. Atunci când a văzut-o, o tânără s-a prăbușit în lacrimi și a ținut-o de mâna pe Kate minute în șir. Nu au lipsit nici mulțumirile la adresa soției Prințului William. 

De asemenea, o altă femeie i-a mărturisit lui Kate că îi admiră tare mult munca din cadrul proiectelor Early Years. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net