Prințul Harry și Meghan Markle au stârnit controverse în SUA! «Kennedy s-ar zvârcoli în mormânt»

Ultima actualizare:

Americanii cu dare de mână sunt dispuși să scoată din conturi până la un milion de dolari, pentru a lua parte la un eveniment de gală, din New York, unde vor petrece alături de Prințul Harry și Meghan Markle. Gala este organizată de fundația Kennedy, însă istoricii familiei fostului președinte sunt de-a dreptul revoltați de prezența mebrilor familiei regale. 

Meghan Markle și Harry OK Mag (3) jpg

Ducele și ducesa de Sussex au părăsit Marea Britanie pentru SUA și, chiar dacă nu dețin oficial titluri regale, americanii îi tratează cu siguranță ce pe un prinț și o prințesă. Harry și Meghan Markle sunt foarte apreciați în Statele Unite, mai ales pentru activitățile lor filantropice, așa că ducii vor primi un premiu special pentru inițiativele lor umanitare, pe 6 decembrie, în cadrul galei Ripple of Hope, ce va avea loc la New York și care onorează personalitățile ce se implică în ajutorarea celor defavorizați. 

Gala de binefacere cu bilete VIP între 500.000 și un milion de dolari 

Evenimentul va fi găzduit de nepoata președintelui John F. Kennedy, Kerry Kennedy. Gala pune la dispoziție un pachet de participare de top, care costă un milion de dolari și include patru locuri la masa de sus, în zona unde vor fi așezați Prințul Harry și Meghan Markle.

Alte pachete costă aproximativ 500.000 de dolari și includ acces la o recepție VIP, unde fotografii îi vor imortaliza pe ducii Sussex cu principalii susținători ai evenimentului, notează Daily Mail

Gala este organizată de fundația Robert F. Kennedy pentru Drepturile Omului, numită după fratele mai mic al președintelui Kennedy, care a fost asasinat în 1968.

Istoricii familiei Kennedy sunt furibunzi: «Este ridicol»

Câștigătorii anteriori ai premiului Ripple of Hope includ președintele american Joe Biden și foștii președinți Barack Obama și Bill Clinton, precum și foștii aspiranți la prezidențiale democrate Hillary Clinton și Al Gore.

Decizia de a le acorda lui Meghan și Harry acest premiu prestigios pentru drepturile omului i-a revoltat pe istoricii familiei Kennedy.

Profesorul David Nasaw, autorul unei cărți despre familia Kennedy, nominalizate la Premiul Pulitzer,  a spus: „Mi se pare undeva între sublim de ridicol și flagrant de ridicol. Este absurd.

Dacă te uiți la oamenii cărora le-a fost premiul Robert Kennedy în trecut – Bill și Hillary Clinton, Nancy Pelosi (purtător de cuvânt al Camerei Reprezentanților SUA), episcopul Desmond Tutu, atunci trebuie să întrebi ce caută Harry și Meghan aici?

Ce au făcut Prințul Harry și Meghan, pentru numele lui Dumnezeu, pentru a merita o astfel de onoare? Ce procent din averea lui Harry și Meghan este destinat unor cauze demne din această țară?"

Profesorul Nasaw a spus că tatăl lui John F. Kenney, Joe Kennedy, un catolic irlandez convins, s-ar întoarce în mormânt dacă ar vedea cum membrii familiei se agață de regalitatea britanică. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net