Meghan Markle recunoaște abia acum! Prințul Harry „habar nu avea” despre acele lucruri

Ultima actualizare:

Meghan Markle (41 de ani) a făcut dezvăluiri inedite în cel mai recent episod al podcastului său, Archetypes. Ducesa de Sussex povestește cum a studiat pentru testul pe care trebuia să-l dea pentru a obține cetățenie britanică. Născută în America, bruneta i-a cerut ajutorul soțului său, Prințul Harry (38 de ani), pentru că examenul i se părea „atât de greu", conform The Daily Mail.

meghan markle si printul harry

Invitata ducesei de Sussex în noul ei podcast de pe  Spotify a fost Prima Doamnă a Canadei, Sophie Trudeau. Cele două personalități au vorbit despre provocările de a fi părinte și de a fi soțiile unor oameni puternici, într-un episod intitulat: „Good Wife / Bad Wife, Good Mom / Bad Mom".

Meghan Markle s-a chinuit să obțină cetățenia britanică. „Cred că l-au făcut mai greu pentru tine”

În timpul emisiunii, Meghan Markle a dezvăluit că s-a pregătit pentru a obține cetățenie în Marea Britanie după ce l-a întâlnit pe prințul Harry, despre care susține că „nu avea habar” despre unele dintre răspunsuri atunci când i-a cerut ajutorul, scrie publicația The Daily Mail.

„Acest examen de cetățenie este atât de greu. Studiam pentru test și îmi amintesc că spuneam: O, doamne. Apoi îl întrebam pe soțul meu: Știai asta? Știai asta? Iar el spunea: Habar n-aveam”, a povestit Ducesa de Suxxex.

Totuși, Meghan nu a precizat dacă a luat vreodată testul sau doar a studiat pentru el. Rămâne un mister dacă soția prințului Harry are sau nu cetățenie britanică.

„Cred că l-au făcut mai greu pentru tine”, a glumit invitata lui Meghan, soția președintelui Canadei.

Testul pentru cetățenie presupune întrebări despre legile din Marea Britanie și sistemul juridic. Totodată, candidatul are nevoie de un bagaj de cunoștințe despre istorie, cultură și alte detalii ale vieții în Marea Britanie. De asemenea, examenul poate conține întrebări despre familia regală britanică, din care Meghan încă face parte.

Are Meghan Markle cetățenie britanică?

Când logodna cu Harry a fost confirmată în 2017, Palatul Buckingham a anunțat că bruneta va deveni cetățean britanic. Dar Ducii de Sussex au șocat întreaga lume în 2020, când au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în SUA,

Astfel, presa internațională a sugerat de multe ori că Meghan a abandonat procesul de a devenit cetățean al Regatului Unit.

Pentru a obține actele de cetățean britanic, Meghan trebuia să locuiască cel puțin 3 ani în Marea Britanie, înainte de a depune o cerere oficială de primire a cetățeniei și pașaportului Regatului Unit. 

Potrivit legilor britanice, Meghan Markle, care s-a mutat la Londra pe 21 noiembrie 2017, ar fi putut depune cererea de obținere a cetățeniei abia în noiembrie 2020. Meghan și Harry s-au căsătorit în mai 2018.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
statuie jpg
Tuse jpg
money 3115981 1280 jpg
image png
tesla jpg
calendar ortodox 2021 22 februarie aflarea sfintelor moaste din evghenia png
vasile certezanu jpeg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net