Meghan Markle e chinuită de amintiri! Dezvăluiri uluitoare din perioada când era considerată o „pipiță”

Ultima actualizare:

Meghan Markle a dezvăluit marți, 18 octombire, că a renunțat la emisiunea Deal or No Deal după ce a fost tratată ca un obiect pe scenă. Ducesa de Sussex a oferit detalii șocante în cel mai recent episod al podcastului său de pe Spotify.

Meghan Markle a dezvăluit de ce a plecat din emisiunea Deal or No Deal
Meghan Markle a dezvăluit de ce a plecat din emisiunea Deal or No Deal

În tinerețe, Meghan Markle a lucrat ca asistentă TV la o populară emisiune din SUA. Vedeta și-a amintit momente complicate petrecute în acel show, dar și cum a făcut-o să se simtă una dintre producătoarele emisiunii, relatează  The Sun.

Vezi și: Ducii de Sussex, în război cu Netflix! Producătorii platformei îi acuză de prefăcătorie

Meghan a ținut servieta numărul 24 în perioada în care era o asistentă în platoul de la Deal or No Deal. Acest episod s-a întâmplat cu mulți ani înainte de a-l întâlni pe prințul Harry.

„Noaptea trecută răsfoiam canalele de la TV. Apropo, asta este o raritate când ai doi copii mai mici de 4 ani. Dar am văzut un episod dintr-un serial numit Deal or No Deal. Acest lucru mi-a trezit multe amintiri. Acum, experiența mea în spectacol - care a inclus ținerea servietei pe scenă alături de alte 25 de femei care făceau același lucru - a fost pentru mine, fascinantă.

Am studiat actoria la Universitatea Northwestern și, la fel ca multe alte femei care stăteau pe scenă cu mine, o carieră în actorie era ceea ce urmăream.

Deci, în timp ce Deal or No Deal nu a fost despre actorie, eu încă sunt foarte recunoscătoare că am luat audițiile și am obținut un loc de muncă. Astfel puteam să-mi plătesc facturile. Aveam venituri, făceam parte din sindicat, aveam asigurare de sănătate, era minunat”, a explicat Meghan Markle, înainte de dezvălui motivelele care au făcut-o să renunțe.

De ce a renunțat Meghan Markle la emisiune. „Nu voi uita niciodată un detaliu”

„Când mă uit în urmă la acel moment nu voi uita niciodată un detaliu. Cu câteva momente înainte de a urca pe scenă, era o femeie care se acupa de producția show-ulu... Era acolo în culise. Parcă și acum o mai aud. Ea nu putea pronunța în mod corespunzător numele meu de familie”, a relatat Meghan Markle, dezvăluind și că acea femeie i-a adresat cuvinte care au deranjat-o.

„Am ajuns să renunț la emisiune. Cum spuneam, am fost recunoscătoare pentru meserie, dar nu pentru că m-a făcut să mă simt ca și cum n-aș fi deșteaptă.

Nu mi-a plăcut să mă simt obligată ca totul despre mine să fie despre aspectul fizic, fără conținut. Eram redusă la un tip anume de femeie, cuvântul folosit fiind 'pipiță'. Nu văd asta ca pe un lucru la care ar trebui să aspire vreo femeie”, a povestit Meghan Markle.

Poate te intresează: Noi detalii despre tinerețea zbuciumată a lui Harry: „Era un pierde-vară când a întâlnit-o pe Meghan"

În final, ducesa de Sussex a explicat că își dorește ca fiica ei să aibă un altfel de viitor. „Vreau ca Lili a mea să-și dorească să fie educată, să vrea să fie deșteaptă și să se mândrească cu aceste lucruri”, a transmis Meghan Markle.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net