Noi detalii despre tinerețea zbuciumată a lui Harry: „Era un pierde-vară când a întâlnit-o pe Meghan"

O nouă carte, plină de confesiuni și detalii despre Casa Regală a Marii Britanii, susține că prințul Harry se transformase într-un „om fără principii și superficial", înainte de a o întâlni pe Meghan Markle. 

Prințul Harry s-a cumințit după ce a întâlnit-o pe Meghan Markle
Prințul Harry s-a cumințit după ce a întâlnit-o pe Meghan Markle

Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, era de asemenea, „un băiat rebel” și avea o reputație de prinț petrecăreț, potrivit noii cărți „Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown". Conform cărții, Harry a lăsat cu fermitate această viață în urmă și se bucură de cu totul alt mod de trai în California alături de Meghan și cei doi copii ai lor, Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet, care s-a născut în iunie anul trecut.

Citește și: Meghan Markle, gest viral în fața sicriului reginei Elisabeta a II-a 

Scrisă de Valentine Low, detaliază, de asemenea, modul în care Jamie Lowther-Pinkerton a fost numit secretar personal al lui Harry și fratelui William. A trebuit să le predea un „curs prin viață reagală” tinerilor prinți, deși acest lucru a fost „mai complicat” în cazul lui Harry.

Low spune: „Tânărul prinț era o figură atrăgătoare, zbura cu un elicopter Apache și era foarte implicat în domeniul sănătății copiilor, cu organizații de caritate precum Well Child. Dar odinioară era și un băiat sălbatic. Când Harry era tânăr, era ușor să-l ierți și să îi uiți greșelile lui. Dar în ce moment un flăcău sălbatic devine un pierde-vară care nu acceptă trecerea timpului? Băiatul sălbatic a murit în ziua în care Harry a cunoscut-o pe Meghan Markle".

Prințul Harry a fost considerat oaia neagră a familiei, deși întotdeauna a fost preferatul bunicii
Prințul Harry a fost considerat oaia neagră a familiei, deși întotdeauna a fost preferatul bunicii

Vezi și: Prințul Harry a vorbit-o de rău pe regina consoartă, Camilla 

În emisiunea Good Morning Britain, domnul Low a abordat afirmațiile potrivit cărora personalul regal care a lucrat cu ducii de Sussex a format un grup numit „Clubul Supraviețuitorilor Sussex”.

Afirmația a fost scrisă în noua sa carte, citând surse regale, care au susținut, de asemenea, că membrii personalului au etichetat-o ​​pe Meghan drept „sociopată narcisistă” și au spus în mod repetat că simt că „au fost jucați pe degete de către ducesa de Sussex”.

Prințul Harry a fost un petrecăreț notoriu 

Înainte de a se căsători cu Meghan Markle și a se retrage din rândul membrilor Casei Regale a Marii Britanii, prințul Harry nu a fost străin controverselor și petrecerilor zgomotoase, stropite cu prea mult alcool.

Prințul Harry s-a aflat în centrul unui scandal de proporții în urmă cu mai bine de un deceniu. El a reușit să șocheze atunci o lume întreagă, după un weekend pe care l-a petrecut în Las Vegas și a petrecut un pic mai mult decât ar fi trebuit.

El a apărut la petrecerea aniversară a unui prieten purtând uniforma unui soldat nazist și o banderolă care avea semnul svasticii.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
foto1 ElenaB jpg
muguri 79532593 jpg
Tanar biciuit in Indonezia FOTO AFP/ Getty Images
Spania   Japonia Captură Twitter png
image
image
image
image
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
infidelitate 0 jpeg
concediul de odihnă
culori brazi 2022
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg