Meghan Markle, goală-pușcă, la spa, alături de mama sa!

#Casa Regală a Marii Britanii

Revenită în Statele Unite ale Amercii, după ce a participat la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, Meghan Markle s-a întors și la podcastul pe care îl prezintă. În cea mai recentă ediție, Meghan Markle a vorbit despre o experiență inedită prin care a trecut atunci când era doar o copilă. 

Meghan Markle, alături de mama sa, Doria
Meghan Markle, alături de mama sa, Doria

Meghan Markle a dezvăluit, în timpul podcastului, că în perioada adolescenței a mers goală la spa-uri coreene. Inițial s-a simțit rușinată, dar apoi a conștientizat că participă la un ritual respectat de sute de ani de către femeile de acolo. 

Meghan a dezvăluit că i-a plăcut să afle mai multe detalii despre cultura asiatică în timp ce creștea în Los Angeles, iar acest lucru a inclus si vizitareea centrelor spa alături de mama sa, Doria.

Podcastul lui Meghan Markle este disponibil pe Spotify
Podcastul lui Meghan Markle este disponibil pe Spotify

Citește și: Meghan Markle, eleganță și sobrietate, la funeraliile reginei 

„Mi-a plăcut foarte mult să cunosc alte culturi, eu și mama mea mergeam adesea împreună la spa-ul coreean. Pentru cei dintre voi care nu ați mai fost la unul, este o experiență foarte uimitoare pentru o fată care trece prin pubertate pentru că intri într-o cameră cu femei de la nouă până la 90 de ani, toate mergând dezbrăcate și așteptând să primească o exfoliere corporală pe una dintre aceste mese aliniate", a povestit ducesa de Sussex.

„Tot ce am vrut a fost un costum de baie, dar nu ai voie. Odată ce am depășit acea jenă adolescentină, eu și mama mea urcam la etaj, ne așezam într-o cameră și mâncam un bol aburind din cei mai delicioși tăiței. Ne uitam în jur la toate aceste femei coreene frumoase, care îmbrățișaseră tradiția generațională a jjimjilbang-ului (spa-ul coreean) și o împărtășeau una cu cealaltă. Aceasta era o parte din cultura asiatico-americană pe care o cunoșteam", a continuat Meghan Markle. 

Să sperăm că acest episod se va bucura de mai mult succes decât cel în care invitată a fost Serena Williams. Acesta a fost întâmpinat cu părerei negative de către un număr ridicat de oameni, iar publicațiile din Marea Britanie au fost fără milă.

De exemplu, Celia Walden de la Telegraph consideră că a fost „un interviu cu o figură sporitvă, inspirațională doar pe foaie” și că Meghan de fapt „se intervieva singură” . De asemenea consideră că ducesa este genul de persoană care „înlocuiește toate anecdotele controversate cu altele care îi aparțin - doar că ale ei sunt mai lungi și mai controversate.”  James Marriot de la The Times a descris podcastul ca fiind „o paradă de banalități, absurdități și auto-laudă de mediocrități californiene, dar cu o coloană sonoră plăcută.”

Sursă foto: Gettyimages

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net