Sfatul pe care regina i l-a dat lui Meghan Markle. Ducesa de Sussex l-a ignorat!

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Relația tensioantă pe care Meghan Markle a avut-o, de-a lungul timpului, cu tatăl său Thomas Markle a fost amplu dezbătută de către publicațiile din Marea Britanie. Se pare că însăși regretata suverană ar fi intervenit între conflictul dintre ducesa de Sussex și părintele acesteia. 

Regina Elisabeta a II-a a sfătuit-o pe Meghan să se împace cu tatăl ei, Thomas Markle. Profimedia
Regina Elisabeta a II-a a sfătuit-o pe Meghan să se împace cu tatăl ei, Thomas Markle. Profimedia

Conform expertului regal Katie Nicholl, fosta suverană Marii Britanii a încercat să o convingă pe Meghan Markle să ajungă la un consens cu tatăl ei și să reia legătura cu acesta, în ciuda afirmațiilor dureroase pe care bărbatul le-a făcut. 

„Regina a putut vedea cât de dăunătoare era situația dintre Meghan și tatăl ei și a vorbit cu Meghan despre asta. A încercat să o încurajeze să vorbească cu Thomas”, a spune expertul regal Katie Nicholl în cea mai recentă carte a sa. Nicholl a mai menționat că Elisabeta a II- a considerat că a fost o greșeală că Harry nu a călătorit niciodată în Mexic pentru a-și cunoaște personal socrul.

Citește și: Moartea reginei Elisabeta a II-a a scos la iveală un  nou dușman al Casei Regale 

Thomas Markle a atacat de nenumărate ori Casa Regală a Marii Britanii 

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit în anul 2018. Înainte de nuntă, dar și după evenimentul fastuos, tatăl lui Meghan Markle i-a atacat, în repetate rânduri pe membrii Casei Regale.

Thomas este de părere că Meghan Markle nu ar fi ajuns ducesă dacă nu ar fi primit o educație aleasă din partea sa și este de părere că decizia ei și a lui Harry de a abandona Casa Regală, în anul 2019, a fost una extrem de egoistă.

Bărbatul susține că le-a cerut scuze în repetate rânduri pentru afirmațiile defăimătoare pe care le-a făcut în presa britanică despre ei, însă cuplul nu a dorit să poarte o conversație cu el.

Tatăl lui Meghan este de părere că Harry este manipulat de Meghan în toate privințele și îi ascultă cerințele orbește.   

Vezi și: Cum a devenit Sophie Wessex nora preferată a reginei Elisabeta a II-a 

Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, a fost unul dintre cei mai aspri critici ai lui Meghan. Nu de puține ori a criticat-o public pe aceasta, susținând că este prefăcută, o dezamăgire pentru Casa Regală și o persoană lipsită de inimă. Chiar dacă  Meghan și Harry nu mai fac parte oficial din rândul membrilor familiei regale, nemulțumirile lui Thomas par să fie fără de sfârșit.

Citește mai multe despre Thomas Markle pe Ok!Magazine România 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net