Cum a devenit Sophie Wessex nora preferată a Reginei Elisabeta a II-a

Ultima actualizare:

Sophie Wessex, în vârstă de 53 de ani, este foarte afectată de moartea Reginei Elisabeta a II-a, întrucât cele două au avut o relație specială. Pentru Sophie, Regina era ca o mamă, iar amintirile pe care le au împreună sunt de-a dreptul impresionante.

Sophie Wessex
Sophie Wessex

Sophie împreună cu familia sa se așteptau să o vadă pe regina la Windsor, acolo unde trebuia să se întoarcă în luna octombrie. Faptul că Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață la venerabila vârstă de 96 de ani, pe 8 septembrie 2022, a reprezentat un șoc pentru aceștia.

Vezi și: Sicriul reginei Elisabeta a II-a, confecționat după o tehnică specială! Cântărea peste 250 de kilograme

Regina Elisabeta a II-a adora să fie alături de nora sa preferată. De cele mai multe ori, Sophie își făcea timp ca sâmbăta după-amiaza să meargă la castel, acolo unde Regina aștepta să o revadă, servind-o cu ceai.

Celor două le plăcea să se uite împreună la filme de război sau documentare istorice. Aceste ore petrecute împreună au făcut ca relația lor să se consolideze din ce în ce mai mult.

Deși Sophie Wessex a greșit atunci când era proaspăt căsătorită cu Edward, ea a ajuns să fie privită de Majestatea Sa drept cea mai de încredere persoană.

Relația dintre Sophie și Meghan Markle

Soția fiului cel mai mic al reginei este apreciată pentru efortul său de a crea un mediu pașnic, iar acest lucru a putut fi observat și săptămâna trecută când s-a aplecat pentru a schimba cuvinte cu Meghan Markle, în timp ce Familia Regală aștepta sosirea sicriului Reginei la Westminster Hall.

Deși Sophie a fost prima care a invitat-o pe Meghan singură la un ceai, un membru al cercului Wessex a dezvăluit că cele două nu vor putea fi niciodată cele mai bune prietene.

„Se înțelegeau perfect, dar Sophie simțea că nu vor deveni niciodată cele mai bune prietene. Să spunem doar că Meghan părea să aibă propria agendă și nu era în căutarea unor sfaturi, oricât de bine intenționate”, a mărturisit acesta pentru The Sun.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net