Ducii de Sussex, în război cu Netflix! Producătorii platformei îi acuză de prefăcătorie

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Povestea prințului Harry și a lui Meghan Markle va fi disponibilă pe platforma de streaming Netflix, începând cu luna decembrie, însă producătorii serialului sunt nemulțumiți de atitudinea pe care ducii de Sussex au avut-o în timpul proiectului. 

Ducii de Sussex sunt acuzați de prefăcătorie și duplicitate
Ducii de Sussex sunt acuzați de prefăcătorie și duplicitate

Realizatorii serialului au fost confuzi de unele dintre comentariile pe care Harry le face în viitoarea sa carte, ele fiind în dezacord cu ceea ce el și soția lui au spus la camera de filmat.  

O mare parte dintre afirmațiile din carte sunt complet în contradicție cu povestea pe care Harry și Meghan au spus-o producătorilor. În plus, ducii de Sussex i-au rugat pe realizatori să taie la montaj secvențe importante, în care subiectul era reprezentat de Casa Regală, susține o sursă din interior. 

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, marii absenți de la încoronarea lui Charles 

Meghan Markle și prințul Harry filmează de peste un an pentru serialul care va fi lansat în luna decembrie, iar producătorii sunt de părere că decesul reginei este morivul pentru care ducii din Sussex doresc ca anumite declarații să nu mai fie incluse în rezultatul final, prezentat publicului.

Ducii de Sussex, relație tensionată cu familia regală a Marii Britanii 

Publicația britanică Dailymail susține că prințul Harry a reușit să finalizeze cartea sa autobiografică, iar manuscrisul ar fi ajuns deja la editori. Publicația care va pune pe piață cartea estimează că aceasta va ajunge în mâinile britanicilor până la finalul anului, în preajma Crăciunului!

Potrivit primelor informații, cartea este una plină de emoție, căci prințul Harry povestește și episoade din copilărie, nu doar momente care au avut loc la maturitate. Astfel, amintirile pe care le are legat de mama sa, prințesa Diana, se vor regăsi în rândurile cărții. Vom avea ocazia să aflăm și care a fost relația pe care a avut-o cu tatăl său înainte ca Meghan Markle să intre în rândul Casei Regale.   

Vezi și: Meghan Markle, gest viral în fața sicriului reginei Elisabeta a II-a

Serialul ducilor de Sussex poate reprezenta un nou măr al discordiei între prințul Harry și restul membrilor Casei Regale a Marii Britanii. 

După ce s-au retras din Casa Regală a Marii Britanii, ducii de Sussex au acordat unn interviu celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, în care au făcut afirmații foarte curajoase. Una dintre ele: Archie a fost tratat discriminatoriu, iar un membru important al Casei Regale a fost acuzat de rasism pentru că s-ar fi întrebat „ce culoare va avea copilul lui Harry și al lui Meghan".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net