Meghan Markle, protagonista unei rușinoase scene de sex! Ducesa e urmărită de trecutul controversat

Ultima actualizare:

Meghan Markle nu poate scăpa de trecutul ei, oricât de mult ar încerca. Ducesa de Sussex a criticat, în cadrul podcastului ei Archetypes, un show TV din care s-a retras din cauză că s-a simțit obiectificată. Mulți i-au reproșat că este o ipocrită, întrucât la scurt timp a filmat o scenă de sex, considerată de-a dreptul «jenantă», pentru Casa Regală britanică.

Meghan Markle, protagonista unei rușinoase scene de sex! (sursa FOTO Getty)
Meghan Markle, protagonista unei rușinoase scene de sex! (sursa FOTO Getty)

Meghan Markle este din nou în centrul unei controverse, după ce a vorbit despre faptul că a renunțat să mai apară în show-ul TV Deal or no Deal, din cauză că s-a simțit obiectificată. Ducesa de Sussex a fost aspru criticată pentru aceste afirmații, reproșându-i-se că este o ipocrită, deoarece la scurt timp după ce a plecat de la emisiunea respectivă, Meghan a filmat o scenă erotică foarte HOT, pe când juca în serialul «Beverly Hills 90210».

Scena în care a jucat Meghan Markle și care a stârnit controverse o arată pe actuala ducesă de Sussex interpretând rolul fetei cu care personajul lui Ethan, jucat de actorul Dustin Milligan, o înșală pe iubita sa, Annie.

Această scenă a ajuns în atenția publicului, după ce Meghan Markle a criticat emisiunea TV «Deal or no deal». Ducesa de Sussex a spus că deși se afla pe scenă cu o mulțime de femei inteligente, rolul ei era doar acela de a arăta atrăgătoare și cât mai slabă. 

Meghan a spus: «Eram înconjurată de femei deștepte pe acea scenă, dar nu acesta era motivul pentru care eu eram pusă acolo. Știam că sunt mult mai mult decât o fată drăguță, m-am simțit obiectificată. Nu mi-a plăcut să fiu obligată doar să-mi etalez fizicul, iar apariția mea să nu aibă niciun fel de sens. Am fost redusă la acea tipologie de «femeie ușoară»»

Meghan Markle a adăugat că își dorește ca fiica ei și a lui Harry, Lilibet, să aspire să fie mai mult decât o «femeie ușoară».

Meghan Markle, ținta unui val de critici

Aceste afirmații ale ducesei de Sussex au făcut-o ținta unor critici foarte dure din partea unui expert regal care i-a reproșat că mușcă mâna ce a hrănit-o, deoarece a acceptat și alte roluri similare cu cel din show-ul TV «Deal or no Deal».

Una dintre actrițele care au făcut parte din distribuția show-ului Deal or no Deal a declarat că emisiunea nu le-a tratat niciodată ca pe «femei ușoare», ci doar le-a oferit oportunități în cariera TV.

Actrița Whoopi Goldberg a criticat-ope ducesa de Sussex din cauza comentariilor ei, spunând că afirmațiile sunt jgnitoare la adresa altor femei. 

Obiectificarea vine de fapt de la tine, are de-a face cu felul în care tu te-ai simțit și cu modul în care tu vezi de fapt femeile ce sunt reprezentate în astfel de show-uri. Asta înseamnă să fii actriță. Când ești pe o scenă joci diferite roluri. Asta e meseria" i-a transmis faimoasa actriță lui Meghan Markle

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net