Meghan Markle, criticată dur de Whoopi Goldberg: „Le-a făcut pe alte femei să se simtă prost”

Whoopi Goldberg (66 de ani), actrița americană care e coprezentatoare la emisiunea The View de peste ocean, a criticat-o pe Meghan Markle (41 de ani) pentru comentariile pe care le-a făcut despre timpul petrecut la emisiunea Deal or No Deal, susținând că le-a făcut pe „alte femei să se simtă prost”.

Whoopi nu este de acord cu declarațiile lui Meghan (Foto: Getty Images)
Whoopi nu este de acord cu declarațiile lui Meghan (Foto: Getty Images)

Într-un episod recent al podcastului ei, Markle a reflectat asupra timpului petrecut la emisiunea Deal or No Deal, spunând că a fost făcută să se simtă mai degrabă „un obiect frumos" decât o persoană. În tinerețe, Meghan Markle a lucrat ca asistentă TV la populara emisiune din SUA.

  „Nu știu dacă oamenii care stăteau acolo se gândeau așa la tine”

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, absenți de la încoronarea lui Charles?: «Pot fi răsturnări de situație»

În timpul emisiunii The View de miercuri, în care s-a discutat despre dezvăluirile lui Markle, gazda Whoopi Goldberg a avut o opinie negativă. „OK. Vreau doar să spun că în emisiunea aceea, aveai o valiză și oamenii doar voiau să știe, este aceasta afacerea pe care o vrei sau nu este afacerea pe care o vrei?”, a început Whoopi. „Nu știu dacă oamenii care stăteau acolo se gândeau așa la tine. Se gândeau doar: «Vreau banii!»”.

Vezi și: Un expert regal aruncă bomba! Cu ce bogătaș l-ar putea înlocui Meghan Markle pe Prințul Harry

Whoopi a continuat, menționând-o pe Vanna White, o femeie care a petrecut 40 de ani în rochii frumoase în emisiunea Roata Norocului „Și Vanna White a făcut asta și ea este frumoasă. Faptul că te-ai simțit ca un obiect s-ar putea să vină de la tine și de la felul în care le-ai privit pe aceste femei. De la modul în care erau portretizate ele. Asta este ceea ce trebuie să schimbi tu la tine, pentru că noi suntem interpreți. Noi acceptăm rolurile. Nu suntem jurnaliști, suntem actori și noi acceptăm ce roluri vrem pentru bani".

Iată și: Noi detalii despre tinerețea zbuciumată a lui Harry: „Era un pierde-vară când a întâlnit-o pe Meghan"

Dezvăluiri făcute în podcast

Coprezentatoearea Joy Behar a criticat însă practicile de casting ale show-urilor de jocuri. „Dar Whoopi cum se întâmplă că fiecare emisiune de jocuri are un tip care o conduce... și o femeie superbă care întoarce litere sau ține o cutie?”, a întrebat ea.

Află și: Harry și Meghan replică dură pentru regele Charles al III-lea. Ducii de Sussex au publicat noi fotografii

Gazdele au considerat-o pe Markle răspunzătoare pentru decizia ei de a accepta acel job, dar au susținut decizia de a renunța la el dacă o făcea să se simtă inconfortabil.

Părerea mea este că, dacă vezi asta și așa te simți, poate nu vrei să le faci pe celelalte femei să se simtă prost pentru că poate încearcă și ele să își câștige existența”, a spus Whoopi.

Markle a făcut comentariile respective în cel mai recent episod al podcastului său de pe Spotify, intitulat Breaking Down 'The Bimbo' with Paris Hilton.

Te-ar putea interesa și: Sfatul pe care regina i l-a dat lui Meghan Markle. Ducesa de Sussex l-a ignorat!

Amintindu-și timpul petrecut în emisiune, ea a spus: „Ajungeam să plec cu acest gol în stomac, știind că eram mult mai mult decât ceea ce se portretiza pe acea scenă”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net