Meghan Markle, în lacrimi în documentarul Netflix! Cu ce scop a fost făcut, de fapt și ce detalii de culise ascunde

Astăzi se lansează serialul despre viața Prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle. Premiera va avea loc pe Netflix și se anunță a fi una plină de surprize: controverse, minciuni, lacrimi, dar și secrete ascunse de casa regală britanică. Cel puțin așa susțin cei doi duci de Sussex, căci oamenii sunt, de fapt, de altă părere. 

Potrivit informațiilor oferite de thesun.co.uk, în documentarul Netflix despre Meghan Markle și Prințul Harry vor fi puse, pe micul ecran, numai dezvăluiri-bombă. Acesta va fi lansat în numai câteva ore și deja a căpătat notorietate în întreaga lume. Milioane de oameni așteaptă să vadă povestea din spatele cortinei și să înțeleagă cum au fost tratați cei doi, de fapt, de Regina Elisabeta, dar și de ceilalți. Pe de altă parte, documentarul a stârnit controverse la nivel mondial, iar mulți oameni sunt de părere că modul în care au ales cei doi să-și prezinte viața este unul mincinos și toxic, dar și un real atac la adresa Casei Regale Britanice.

Prințul Harry, atac dur la adresa casei regale

Pe deasupra, s-a mai vorbit de faptul că Meghan Markle se compară, în documentar, cu prințesa Diana, iar soțul său, Prințul Harry, vrea să sublinieze ororile pe care le-a trăit mama sa, în mariajul cu Charles. 

Mult-așteptatul documentar Netflix al lui Harry și Meghan va fi lansat în doar câteva ore, așa că este isterie mondială printre fanii celor doi.

Trailere emoționante, Meghan Markle, în lacrimi false?

Documentarul Netflix despre viața celor doi va avea, se pare, 6 episoade. Odată cu premiera, se vor urca pe platformă doar 3 dintre ele, urmând ca restul să fie date spre vizionare pe 15 decembrie. 

Citește și - Harry și Meghan pun Casa Regală pe jar. Netflix lansează documentarul cu cei doi: „Un joc murdar!”

Serialul a lansat deja 2 trailere explozive care au oferit telespectatorilor ceva din ceea ce se poate numi spoiler. Unul dintre ele a prezentat, însă, ceva minciuni raportate la faptul că cei doi soți au fost hărțuiți de mass-media. S-ar părea, de fapt, că lucrurile nu au stat atât de tragic pe cât vrea Meghan să arate. 

Un aspect inedit al trailerelor a fost faptul că, la un moment dat, apar o mulțime de fotografi la premiera filmului „Harry Potter”, însă imaginea datează din 2011, pe vremea când Meghan și Harry nici măcar nu formau un cuplu. Acest aspect scoate la lumină o altă minciună din interiorul cuplului, legată de presiunea la care i-ar supune presa.

Meghan Markle se compară cu Prințesa Diana

De asemenea, inclusiv subiectul rasism este intens dezbătut în documentarul celor doi, mai ales că Meghan Markle a fost pusă deseori în postură inferioară, din cauza culorii pielii sale. 

Prințul Harry nu a avut nicio reținere să atace Familia Regală și să menționeze faptul că viața lor la palat a fost una de coșmar, la fel ca viața pe care a trăit-o Diana. Cu alte cuvinte, Meghan Markle ar avea viața trasă la indigo cu cea a Dianei, din cauza atenției obsesive a presei care, se pare, nu i-ar da pace. 

Harry atacă dur Familia Regală, spunând că femeile sunt tratate într-un mod urât și nepotrivit. Mai mult, Harry punctează faptul că Meghan Markle nu a fost protejată niciodată de Casa Regală și nici nu urma să se întâmple acest lucru. 

Trailerele mai conțin imagini cu Meghan Markle în lacrimi, în raport cu ceea ce i se pare că înseamnă o viață de coșmar. Agasată de presă, spune ea și mereu în atenția oamenilor, soția Prințului Harry ar vrea să ducă o viață liniștită și un trai pe care să nu fie nevoie să-l monitorizeze jurnaliștii din întreaga lume. 

Cu alte cuvinte, documentarul despre cei doi nu este decât un mod de a spune că Meghan Markle a fost o victimă în Familia Regală. O persoană lipsită de drepturi și văzută complet diferit de ceilalți. Niciodată egala „rivalei” Kate Middleton. Niciodată prietena Reginei Elisabeta. Pentru a o proteja, Harry a ales să plece alături de soție și de copil departe de palat și să ducă o viață normală, pentru „a nu repeta istoria” (n.r. - ca Meghan să nu moară așa cum a murit Prințesa Diana).

Pe lângă poveștile din interiorul casei regale, documentarul despre cei doi mai prezintă publicului și fotografii personale de la nunta lor din 2018, dar și imagini cu Merghan Markle însărcinată, în ipostaze în care niciodată n-a fost văzută. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu png
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
FotoJet jpg
condimente jpeg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
iordache si bulimar jpg
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Sergiu Costache dur la filmari Clanul  jpg
cub Bia Khalifa png
ioana cosma (4) jpg