Ce haine purta Meghan Markle, atunci când a întâlnit-o pe Kate Middleton pentru prima dată: „Eu am fost autentică”

Ultima actualizare:

În serialul „Harry și Meghan”, cei doi au dezvăluit numeroase lucruri din intimitatea lor, pe care nimeni nu le-a știut până acum. După ce au vorbit despre momentul în care s-au cunoscut și au decis să formeze un cuplu, Harry și Meghan au vorbit și despre ziua în care actrița americană a cunoscut-o pe Kate Middleton, într-o ținută extrem de comodă și banală, pe deasupra. 

Relația lor a fost presărată cu de toate: de la întâlniri pe ascuns, excursii în destinații uitate de lume, zboruri de avion săptămânale, zeci de ore petrecute pe Facetime și prin alte mijloace virtuale de comunicare, la hărțuire din partea presei, urmărire ca în filme și o viață complicată și plină cu de toate. 

Ce a purtat Meghan Markle, atunci când a întâlnit-o pe Kate Middleton

Pentru că relația lor era încă ascunsă, Harry și Meghan Markle se vizitau ori de câte ori considerau că nu-i poate depista nimeni. 

„În majoritatea timpului, eram dincolo de Atlantic. Ea lucra în Canada. Venea aici să mă vadă, eu mă duceam acolo s-o văd”, a spus prințul Harry, despre începutul relației cu Meghan Markle și despre cum reușeau să gestioneze distanța dintre ei. 

Megha Markle nu știa prea multe despre cele ce aveau să urmeze în viața ei sau despre cât de complicat va fi să se integreze în familia regală. În momentul în care a cunoscut-o pe Kate Middleton, ducesa de Sussex era îmbrăcată cu o pereche de blugi rupți și cu picioarele goale. Nu avea de unde să știe, pe atunci, că era într-o ipostază rușinoasă față de soția prințului William. 

„Chiar și când au venit Will și Kate și i-am cunoscut, au venit la cină...Eu am fost autentică. Îmi amintesc că aveam blugi rupți și eram în picioarele goale. Eram o pupăcioasă, mereu am fost. Nu mi-am dat seama că asta e bulversant pentru mulți britanici...

Am început să înțeleg rapid că formalitatea din afară e transpusă și în interior. Că trebuie să fii într-un anumit fel în fața publicului. Iar când închizi ușa, să zici: Super, acum ne putem relaxa! Dar acea formalitate exista în ambele luni”, a spus Meghan Markle, în serialul „Harry și Meghan”, de pe Netflix. 

Citește și - Meghan Markle, cadou de 500.000 de euro pentru Lilibet. Ce vrea să-i ofere fiicei sale

Meghan a fost nevoită să învețe cum se face o reverență

Pentru că relația lor era în pericol să fie expusă de presă, Harry a luat-o pe Meghan Markle și a adus-o la palat, pentru a-i cunoaște familia. În mod evident, în fața reginei Elisabeta trebuia să facă o reverență, numai că Meghan nu mai fusese pusă niciodată într-o asemenea postură. 

„Bunica a fost primul membru vârstnic al familiei pe care l-a cunoscut Meghan”, a spus prințul Harry. „Habar nu avea în ce consta totul. A fost un șoc al sistemului pentru ea”, a continuat acesta. 

„N-a fost un moment de genul: Acum o să-mi cunoști bunica. Mi-a zis: știi cum să faci o reverență, nu?”, a spus și Meghan Markle. 

„Cum explici asta oamenilor, cum explici că tu faci o reverență în fața bunicii tale? Familia mea a fost impresionată de Meghan, unii nu știau cum să se comporte. Semn că un roșcovan avea așa o femeie frumoasă. Alții îmi ziceau că e o actriță americană, n-o să țină”, a mai spus prințul Harry. 

„Am făcut reverența. A fost foarte intens. Apoi, după ce ea a plecat, Eugenie mi-a spus că m-am descurcat grozav. Habar n-aveam ce fac...” a conchis Meghan, cu zâmbetul pe buze, parcă rememorând acele momente.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
cub laurette png
netflix pixabay jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
banner love island png
banner Daniel Ghiță Cătălin Moroșanu png
netflix pixabay jpg
banner andreea antonescu png
murphy bafta1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net