Meghan Markle, cadou de 500.000 de euro pentru Lilibet. Ce vrea să-i ofere fiicei sale

Ultima actualizare:

Meghan Markle nu e chiar în grațiile britanicilor, dar, când vine vorba de copiii ei, soția prințului Harry e o mămică de cinci stele... sau de aproximativ 500 de mii de euro, căci acesta este cadoul pe care vrea să i-l ofere micuței Lilibet.

Meghan Markle, „cadou” de 500.000 de euro pentru Lilibet
Meghan Markle, „cadou” de 500.000 de euro pentru Lilibet

Fiica lui Meghan Markle, Lilibet, urmează să se aleagă cu câteva bijuterii de la mama ei și câteva piese de la bunica ei, Diana, Prințesa de Wales, conform Okmagazine.

Potrivit experților în bijuterii, suma pe care Lilibet Diana Mountbatten Windsor ar putea-o moșteni într-o zi s-ar putea ridica la 410.000 de lire sterline (aproximativ 470.000 de euro).

Ce bijuterii ar putea moșteni micuța Lilibet, fiica lui Meghan Markle

În fruntea listei se află brățara Cartier de 150.000 lire sterline a Ducesei de Sussex, pe care a purtat-o ​​în ziua nunții sale cu Prințul Harry, de la Castelul Windsor, în 2018. Brățara are 104 diamante tăiate strălucitor și 52 diamante tăiate baghetă.

„În valoare de 150.000 de lire sterline, uimitoarea brățară a lui Meghan este compusă din aur alb de 18K, cu 104 diamante tăiate strălucitor în valoare totală de 4,50 carate și 52 de diamante însumând 5,61 carate.

Purtată de Meghan în ziua nunții ei, aceasta ar fi o piesă încântătoare pentru moștenirea lui Lilibet”, a precizat expertul în diamante, Maxwell Stone, pentru The Daily Mirror.

Fiica lui Meghan Markle ar putea moșteni și inelul Duceselor Asprey Aquamarine, care i-a aparținut anterior Dianei, Prințesa de Wales. Bijuteria are o valoare estimată la aproximativ 75.000-85.000 de lire sterline. Inelul superb a fost purtat de Diana doar de două ori, iar apoi a fost dat de Ducele de Sussex ducesei pentru nunta lor.

Un alt cadou pe care l-ar putea primi Lilibet este o brățara din aur de 25 de mii de lire sterline a bunicii sale. Mama ei a purtat-o, în 2022, la NAACP Image Awards din California.

Totodată, fiica prințului Harry s-ar putea trezi și cu cerceii Cartier de 3.500 lire sterline, dar și ceasul Cartier Tank Française al Dianei. Într-o zi, la Lilibet ar putea ajunge și inelul de logodnă al lui Meghan Markle, de 120.000 de lire sterline, scrie Okmagazine.

Fetița prinţului Harry şi a lui Meghan Marklea a împlinit, pe 4 iunie 2022, vârsta de un an. Lilibet este cel mai mic membru al familiei regale britanice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net