De ce fugeau femeile de prințul Harry. Nimeni în afară de Meghan Markle nu a acceptat situația lui

Relația dintre Meghan Markle și prințul Harry a stat ceva timp ascunsă, însă presa și-a întins antenele peste tot, așa că, în 2017, totul a ieșit la iveală. Prințul Harry a fost convins de faptul că Meghan este sufletul lui pereche și a luptat cât a putut să o protejeze, spune el, de soarta pe care a avut-o mama lui, prințesa Diana. 

Ceea ce nu multă lume știe despre Harry este faptul că nicio femeie nu și-a asumat, vreodată, rolul de iubită a lui. Presiunea casei regale, dar și cea venită din partea presei erau lucruri mult prea copleșitoare. Din acest motiv, până la Meghan Markle, nu a reușit să aibă o relație de lungă durată. 

De ce fugeau femeile de prințul Harry

În cadrul serialului „Harry și Meghan”, prințul a povestit că femeile fugeau de el din cauza presiunii care venea din media. Paparazzi peste tot, agitație și o viață greu de dus în spate...cam așa caracterizau femeile lumea în care trăia Harry. Totul s-a schimbat, din fericire pentru el, atunci când a întâlnit-o pe Meghan.

Cei doi și-au acordat timp suficient să se cunoască foarte bine, înainte ca presa să afle de relația lor. Harry a fost surprins de faptul că Meghan a îndurat, ulterior, toate lucrurile negative din presă, majoritatea dintre ele fiind legate de culoarea pielii sale, dar și de trecutul controversat: actriță americană, divorțată, cunoscută. 

„Am început să ne cunoaștem. În ciuda fricilor mele, mi-am deschis inima, să văd ce se întâmplă .Trebuia să ne cunoaștem, înainte să ni se alăture media și toată lumea. Totul trebuia să fie secret. Nu ne curtam în public, eram doar noi doi. S-o trec de barierele poliției la Palatul Kensington era un risc în sine, fiindcă oamenii vorbesc. Așa funcționează”, a spus prințul Harry, despre începuturile relației cu Meghan Markle. 

„Eu și Harry aveam multe interese comune, deși viețile noastre erau complet diferite”, l-a completat, imediat, Meghan. 

Citește și - Scandal total la Casa Regală! Imaginile intime cu Harry și Meghan stârnesc vâlvă-n toată lumea

„Aveau să găsească o cale prin care să mă distrugă”

„Din perspectiva mea, m-am îndrăgostit nebunește de ea. Când am început s-o cunosc mai bine, mintea mi-a zis: Ei bine, e absolut perfectă pentru rolul ăsta. Când a fost vorba despre Meghan, a fost ca și cum aș fi găsit acul în carul cu fân”, a mai spus prințul Harry. 

Convinsă de faptul că lucrurile se vor liniști după ce ea și Harry se vor căsători, Meghan Markle a înaintat cu mare curaj în familia regală și în tot ce presupunea rolul de viitoare ducesă de Sussex.

„Atunci, credeam mult ce mi se spunea. Cum că va trece, că va fi bine, că așa fac ei la început (n.r. - jurnaliștii). Promisiunea asta. Că după ce te măriți, va fi bine. Sigur va fi bine. Oricât de mult am încercat, oricât de bună am fost, orice aș fi făcut... Tot aveau să găsească o cale prin care să mă distrugă”, a spus și Meghan. 

„Toată lumea era entuziasmată și foarte fericită. Cred că oamenii au văzut-o și au zis: Ce inedit. Mi-am zis: ce vis! Am găsit o femeie căreia nu doar că i se pare ușor să facă asta, dar o poate face să pară ușor. Până la Meghan, toate femeile au fugit de asta. Am fost norocos că am găsit-o pe ea și că a acceptat tot ce a urmat”, a mai spus prințul Harry, despre situația cu presa. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net