Meghan Markle, în documentarul Netflix: „A vrut să mă ucidă!”. Harry, numit trădător de presa britanică

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Platforma de streaming, Netflix, a mai publicat câteva episoade din mini-seria documentară, „Harry&Meghan”. Dacă în primele episoade, cei doi nu făcuseră niște dezvăluiri spectaculoase, acum, detaliile vieții din Londra a celor doi duci de Sussex au început să iasă la iveală, iar reacțiile criticilor au fost pe măsură.

Prințul Harry și Meghan prezintă, în volumul secund al mini-seriei documentar, de pe Netflix, o serie de informații bombă, despre amenințările primite, dar și despre controversele și luptele interne, din sânul familiei regale britanice.

Meghan Markle a prezentat un mesaj primit, prin intermediul platformelor de socializare: „Meghan trebuie să moară urgent. Cineva trebuie să o ucidă. Poate că mă voi ocupa chiar eu de acest lucru”, a fost unul dintre mesajele care au îngrozit-o pe actița din SUA. Meghan a izbucnit în lacrimi, fiind uluită de reacțiile oamenilor, influențați de ură. „Sunt mamă. Aceasta este viața mea reală. Atunci m-am gândit că oamenii au fost îndemnați să mă ucidă și să mă sperie”, a spus Meghan Markle, fiind convinsă de faptul că imaginea ei a fost alterată de anumite interese ale Palatului Buckingham.

În afara rigorilor impuse de conduita Casei Regale, dar, mai ales, după remarcile rasiste la adresa primului copil al celor doi, Meghan Markle a fost supusă și unui stres suplimentar, amenințările teroriste! Separat de detaliile cuprinse în documentarul Netflix, Neil Basu, 54 de ani, fostul șef al Unității de combatere a terorismului, din cadrul Poliției Metropolitane din Londra, a povestit într-un interviu acordat Channel 4 detalii necunoscute publicului, înainte de lansarea seriei Netflix, care par să confirme temerile prințului Harry și ale lui Meghan Markle.

Dezgustător și foarte real”, a caracterizat Neil Basu amenințările identificate la adresa lui Meghan Markle și a soțului ei, amintind de terorismul de extremă dreaptă, un fenomen în ascensiune în Regatul Britanic.

Amenințările interceptate de echipele coordonate de Basu au fost anchetate, fiind stabilit faptul că autorii nu glumeau. „Dacă ai fi văzut retorica, mai ales cea online, te-ai simți amenințat tot timpul. Am avut echipe care au investigat, iar autorii au fost urmăriți penal pentru acele amenințări”, a mai spus Basu.

La rândul său, prințul Harry a relatat o întâlnire tensionată cu membrii familiei regale, despre rolul și responsabilitățile sale monarhice.El a spus că a ridicat problema renunțării la un anumit volum al îndatoririlor specifice Casei Regale, dorind să lucreze, în sprijinul regretatei sale bunici, regina Elisabeta a II-a. Harry a relatat că că doleanțele sale au fost respinse rapid, discuția degenerând într-un scandal cu fratele său, prințul William. 

A fost terifiant să văd cum fratele meu urlă și îmi face reporșuri, iar tatăl meu îmi spunea lucruri care nu erau adevărate, în timp ce bunica stătea și asculta în liniște, suportând întreaga atmosferă”, a povestit prințul Harry.

Aceste remarci au generat un val de critici, unul dintre cei mai duri contestatari ai cuplului fiind cunoscutul om de televiziune, Piers Morgan. Acesta a spus: „Trădarea lui Harry, cu așa sânge rece, față de propria familie îl va lăsa pe el și pe actrița de ligă inferioară, Meghan, în postura de ratați lipsiți de compasiune”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net