Felicitarea de Crăciun a lui Charles. Imaginea folosită este realizată cu 5 zile înainte de moartea reginei Elisabeta

Ultima actualizare:

Regele Charles și regina consoartă, Camilla, au făcut publică prima lor fericitare istorică de sărbători. În imaginea pe care au folosit-o, cei doi sunt fotografiați la o adunare din Highland, cu doar 5 zile înainte de moartea tragică a reginei Elisabeta. 

Regele Charles al III-lea a lansat prima sa felicitare de Crăciun, de la urcarea pe tron. Felicitarea conține o fotografie cu el și regina consoartă, Camilla, realizată pe data de 3 septembrie, cu 5 zile înainte de moartea reginei, la Braemar Royal Highland Gathering.

Ce mesaj a transmis regele Charles

Pentru felicitarea sa, regele Charles nu a ales deloc cuvinte „pompoase”, ci doar o urare simplă: „Vă doresc un Crăciun și un An Nou fericit”. Imaginea poate fi văzută AICI

Duminică, Casa Regală a făcut publică imaginea realizată cu ajutorul fotografului Sam Hussein. Aceasta a fost cea selectată pentru felicitarea istorică de sezon. În fotografie, Charles și Camilla sunt zâmbitori și fericiți, căci cu siguranță nimeni nu anticipa faptul că după numai 5 zile de la realizarea acesteia, regina Elisabeta a II-a avea să moară. 

Drept ținute, cei doi au ales să poarte un costum de culoare gri în cazul lu Charles și un compleu format din sacou și pantaloni de culoare verde, în cazul Camillei.

La momentul respectiv, oameni din întreaga lume li s-au alăturat lui și Ducesei de Cornwall pentru a urmări concurenții care au luat parte la evenimente precum aruncarea ciocanului sau tragerea la sorți, dar și pentru a sărbători unele tradiții scoțiene vechi, precum dansul și muzica. 

Citește și - Emma Răducanu, decorată de regele Charles al III-lea: „Mă simt recunoscătoare”

Atunci, Camilla și prințesa regală au primit buchete de flori de la Chloe Guy, în vârstă de 10 ani, dar și de la Cassie Stewart, în vârstă de 12 ani, ambele fetițe membre ale clasei de dans de la Braemar Royal Highland Society. Camilla a luat o crenguță din flori și și-a pus-o la butonieră. Aceasta poate fi văzută chiar și în imaginea pe care ea și regele Charles au ales-o pentru felicitarea de Crăciun.

Harry și Meghan nu sunt bineveniți la încoronarea lui Charles

Săptămâna trecută, regele și regina consoartă s-au întâlnit cu marii actori de la Hollywood, Ryan Reynolds și Rob McElhenney, în cadrul unei vizite la clubul de fotbal deținut de vedete. Reynolds, celebrul actor din „Deadpool”, a declarat: „Aș putea spune că suntem extrem de încântați să îi primim aici”.

Cei doi actori au declarat că nu au urmărit controversatul serial de pe Netflix despre viața prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle. „Nu am auzit niciodată nimic despre asta”, a spus McElhenney. Despre serialul de pe Netflix au vorbit și numeroase alte nume importante din politică și nu numai. 

Mai multe personalități din lumea politicii, dar și personalități militare remarcante și istorici respectați i-au îndemnat pe Harry și Meghan să nu participe la încoronarea de anul viitor, din cauza consecințelor produse de serialul lor de pe Netflix. 

Totul se întâmplă la numai câteva zile de la lansarea primelor 3 episoade ale producției. Fostul lider conservator Duncan Smith a declarat, pentru presa internațională: „Dacă tot nu le place deloc familia regală, ce rost are să participe la încoronare?”

Un alt veteran conservator, David Mellor, a declarat: „Nu ar trebui să vină la încoronare. În mod categoric nu trebuie să se prezinte”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net