«William, ai citit cartea lui Harry?» Cum a răspuns prințul de Wales

Ultima actualizare:

Prințul William (40 de ani) și soția sa, Kate Middleton (41 de ani), au mers la Liverpool, joi, pentru a marca deschiderea unui nou spital. Este prima apariție publică a ducilor, după ce prințul Harry (38 de ani) a făcut valuri cu lansarea cărții sale, „Rezerva”, în care a făcut dezvăluiri-bombă despre familia regală britanică. 

William și Kate au fost la inaugurarea unui spital din Liverpool (Foto: Profimedia)
William și Kate au fost la inaugurarea unui spital din Liverpool (Foto: Profimedia)

Citește și: Prințul Harry, dezvăluire incendiară în cartea „Spare”. Ce s-a întâmplat în cimitirul regal: „Iubitul meu frate, acum dușmanul meu”

William și Kate și-au asortat ținutele

Din această cauză, Casa Windsor se află în cea mai gravă criză din ultimele decenii. Cu toate acestea, prințul și prințesa de Wales au fost întâmpinați cu entuziasm de zeci de fani regali, atunci când au ajuns în Liverpool. Kate a purtat o rochie neagră și o haină Holland Cooper în culorile verde și albastru, iar William a avut o ținută asortată perfect cu cea a soției sale.

Te-ar putea interesa și: Cutremur la Casa Regală Britanică. De ce a purtat Harry uniforma nazistă la o petrecere

Kate, alături de angajații spitalului (Foto Profimedia)
Kate, alături de angajații spitalului (Foto Profimedia)

William, ai citit cartea lui Harry?”, l-a întrebat un jurnalist pe duce. Prințul de Wales a ignorat cu grație întrebarea și a continuat să zâmbească în fața camerelor de fotografiat. William, care a fost în centrul atacurilor din partea fratelui său mai mic, a fost întrebat din nou: „Ai avut ocazia să citești ce a spus fratele tău mai mic despre tine?” Tăcere, însă. William și Kate au continuat să meargă zâmbitori zâmbitori au continuat, trecând pe lângă reporteri, ignorându-le întrebările.

Nici Regele Charles al III-lea nu comentat legat de carte

În mod similar, un jurnalist l-a întrebat ieri pe Regele Charles al III-lea, aflat în Scoția: „Majestatea Voastră, sunteți rănit de comentariile din cartea lui Harry?” Regele se afla într-o mașină când i s-a pus întrebarea, a informat Sky News. Nu s-a auzit niciun răspuns și nu este clar dacă Charles a auzit întrebarea sau dacă, de fapt, nu a vrut să comenteze. Deși William nu a vorbit în mod public despre memoriile lui Harry, surse apropiate de duce au susținut că este „devastat” de ceea ce a scris fratele său mai mic în carte și că „nu-l poate ierta”.

Află mai multe despre: Prințul Harry, noi atacuri la adresa familiei. De ce susține că a fost „trădat”

In memoriile sale, prințul Harry a dezvăluit detalii despre gelozialui Kate față de Meghan și despre cearta infamă cu privire la rochiile domnișoarelor de onoare, de la nunta ducilor de Sussex, conform Daily Mail. Se pare că prințesa de Wales ar fi făcut-o să plângă pe Meghan Markle. Harry mai susține că soția lui William s-a enervat când și-a dat seama că „va fi acum comparată și forțată să concureze cu Meghan”.

De asemenea, Harry a descris în „Rezerva” cum fratele lui l-a bătut, în 2019, după o ceartă aprinsă care ar fi pornit de la faptul că William ar fi jignit-o pe Meghan Markle. El ar fi numit-o pe fosta actriță „necioplită” și „arogantă”.

Iată și: Telenovela Harry și Meghan continuă! Palatul Buckingham, atacat în documentarul Netflix

Acuzațiile la adresa familiei regale britanice nu sunt noi. Harry și-a început seria de dezvăluiri cu ani în urmă. În martie 2021, atunci când el a acuzat familia regală de rasism, in celebrul interviu acordat prezentatoarei Oprah Winfrey, William nu a putut lăsa lucrurile așa. La acea vreme, el a ținut să le spună jurnaliștilor că: „Nu suntem deloc o familie rasistă. Nu am vorbit cu fratele meu despre aceste afirmații, dar o voi face”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net