Cutremur la Casa Regală Britanică. De ce a purtat Harry uniforma nazistă la o petrecere

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Prințul Harry a dezvăluit cine l-a sfătuit să poarte uniformă nazistă la o petrecere costumată. Episodul a avut loc în 2005, iar gestul fiului regelui Charles a provocat atunci un scandal uriaș la Casa Regală a Marii Britanii.

The Sun a dezvăluit povestea șocantă în 2005. FOTO: Reuters
The Sun a dezvăluit povestea șocantă în 2005. FOTO: Reuters

Într-un fragment dezvăluit din cartea sa „Spare” (Rezerva), prințul Harry afirmă că fratele său și Kate Middleton l-au încurajat să poarte celebra uniformă nazistă la o petrecere deghizată, potrivit The Sun.  

Prințul și prințesa de Wales „au urlat de râs” când l-au văzut îmbrăcat în ținuta controversată, povestește ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, în cartea sa de memorii, „Spare”, potrivit The Sun, care a publicat pe prima pagină șocanta poveste însoțită de o fotografie în care prințul Harry apare îmbrăcat ca un soldat nazist, cu o banderolă roșie pe care apare inscripționată o svastică, transmite Adevărul.

Prințul Harry, încurajat de fratele său și de Kate Middleton să poarte univorma nazistă

Cutremur la Casa Regală Britanică
Cutremur la Casa Regală Britanică

Harry avea 20 de ani la petrecerea unde a purtat univorma nazistă. Ulterior, soțul lui Meghan Markle și-a cerut scuze pentru faptele sale și chiar ar fi primit o mustrare din partea tatălui său, regele Charles, care era pe atunci prinț de Wales.

A fost o alegere proastă a costumului și îmi cer scuze”, a declarat atunci Harry, după reacția opiniei publice.

A avut de ales între un costum de pilot și unul de nazist

Într-un fragment al cărții sale de memorii văzut de Page Six, Harry povestește cum a fost aleasă ținuta, explicând că a fost vorba de o alegere între două costume - o uniformă de pilot sau una nazistă.

I-am sunat pe Willy și Kate, i-am întrebat ce părere au. Uniforma nazistă, au spus”, scrie Harry, precizând că atunci s-a dus acasă și a îmbrăcat-o pentru ei.

Amândoi au urlat. Mai rău decât costumul lui Willy! Mult mai ridicol!”, a relatat ducele de Sussex în volumul său. 

La acea vremea, ținuta lui Harry a stârnit un val de proteste, forțând Clarence House să emită rapid o declarație scrisă din partea prințului, prin care acesta își cerea scuze pentru orice ofensă, conform sursei citate.

De ce spune Harry că a fost „trădat de familia lui”

Prințul Harry a pornit anul 2023 cu noi atacuri la adresa familiei sale, susținând că aceștia nu s-au arătat „dispuși să se împace". Într-un clip publicat luni, 2 ianuarie, fiul mai mic al regelui Charles și-a acuzat rudele că nu sunt dispuse să repare ruptura dintre ei.

„Mi-aș dori să-mi recuperez tatăl, mi-aș dori să-mi recuperez fratele”, a mai declarat prințul Harry, în interviu acordat înainte de lansarea cărții sale „Spare”, transmite publicația The Sun.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
ryanair foto shutterstock
urs freepik jpg
DJ Lalla Laura Rosca Sursa Facebook LR jpg
1 fobie jpg jpeg
picioare femeie pexels jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (6) jpg
avion wizz air pe aeroportul suceava FOTO 7iasi ro jpeg
image
actualitate.net